Érdekes összefüggésre bukkant a Magyar Közlekedési Klub: szerintük nem véletlen, hogy bizonyos utakon eltűnnek a bicikli- és buszsávok.

A Magyar Közlekedési Klub Facebook-oldalán tett közzé egy fényképet csütörtökön, amely szerint a Budapesten a napokban eltüntetett bicikli- és buszsávok egy korridort rajzolnak ki, mely Óbuda északi vége és a belváros közé húzható meg.

Magyar Közlekedési Klub

Ha összeadjuk az elmúlt időszak kirívóan tömegközlekedés-, ezáltal városellenes lépéseit (Árpád fejedelem úti kerékpáros buszsáv megszüntetése, nagykörúti lámpaprogram kinyírása, Kolosy téri...

 A bejegyzés szerint mindez nem a véletlen műve, hanem Tarlós István budapesti főpolgármester kényelmesebb útját szolgálja.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Amihez tegyük hozzá, hogy a korridor problémáinak zömét maga a derék főpolgi okozta, mikor vállvetve Dávidkával kierőszakolták a fonódó villamosok baromságot! =))
egyvandor
Akinek nem dolgozik keményen naponta 16 órát, nincs szerencséje az Isten nem segíti meg, meg a Gorbán sem a barátja, annak be kell érnie ha olyanért akarják büntetni mint tarlós nejét, vagy ha arra autózik amerre maga a levert szemüvegen ugráló csóka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.