Tisztelünk, imádunk, szeretünk – ezzel köszöntötte Orbán Viktort mintegy száz idősebb rajongó Győrben, ahova a Modern Városok program utolsó előtti állomásaként látogatott el a kormányfő. Orbán rögtönzött beszédet tartott a városháza lépcsőjén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@karma1: Hogy Ti milyenek vagytok! Orbánt szeretik, tisztelik, imádják egyes idős hölgyek, és ez országos jelenség. Ergo nem mindegy melyik városban készült a kép? Öregasszonyok? Öregasszonyok! Rajongók? Rajongók! Idő és pénz spórolás egy régebbi kép felhasználása. irgum, burgum!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Orbán azt mondja-teszi ami 2,5 Millió magyarnak bejön. Ennél többre nincs is szüksége a folyamatos 2/3-hoz. Cserébe beáldoz néhány tízezer értelmiségi szavazatot.
Nessy
@coni: Bőven fedezi azt a határon túli levélszavazatok száma, aztán azt még ellenőrizni sem kell. ( Lehet, hogy számolni se?)
eszegfu
@Nessy: 15:29 Erről egy gyerekkori mondóka jutott eszembe: Szeretem, imádom, ablakon kihányom.:)
Borsodi
Miskolcon,Ózdon is imába foglalnák a nevét.mi szeretjük mint ano a Románok Chaucescut ő is tapssal ünnepeltette magát éljenezték,de várták a bukását.Így van ez most nálunk is.
nyanya001
Csak nem kaptak egy egy tízezres Erzsébet utalványt ?
Szegénykéim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.