Tisztelünk, imádunk, szeretünk – ezzel köszöntötte Orbán Viktort mintegy száz idősebb rajongó Győrben, ahova a Modern Városok program utolsó előtti állomásaként látogatott el a kormányfő. Orbán rögtönzött beszédet tartott a városháza lépcsőjén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@karma1: Hogy Ti milyenek vagytok! Orbánt szeretik, tisztelik, imádják egyes idős hölgyek, és ez országos jelenség. Ergo nem mindegy melyik városban készült a kép? Öregasszonyok? Öregasszonyok! Rajongók? Rajongók! Idő és pénz spórolás egy régebbi kép felhasználása. irgum, burgum!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Arra gondoltam, hogy ha nem kapja össze magát a nemzeti beteg, és el nem kezd az eü-ben fejleszteni, hamarosan elkopnak a rajongói. Az a napnál is tisztábban látszik, hogy a fiatalok ugyan nem nagyon politizálnak, de ha igen, akkor nagyon nem orbánék kedvére.
Az ilyen ,,örömünnepeken" is látszik, hogy nagyon fogyatkozik a szekta.
Vagy szarni rá, mert már sokáig úgysem lesznek választások?
Szókrakész
Akkor miért egy "Isten hozta Salgótarjánban" fotót tettek be?!?!?!
Mert a győrin kedves, mosolygós arccal lehetne ábrázolni?!?!?!
Az pedig a hvg alapszabályaival szembemegy?!?!?!
Szókrakész
Egy ilyen trükk a lipsiknek fel se tűnik!
eszegfu
@Szókrakész: 10:07 A cikk végén hivatkozik, hogy a fotó Salgótarjánban készült... ettől még O.V. mosolyoghatott Győrben...
Szókrakész
@eszegfu: Amúgy ha egy hírportál hiteles, és Győr a téma, akkor nem teszek be egy másik városban készült fotót.
Amúgy minden hírportál próbálkozik.
De csak mert a hívőik mindezt megengedik nekik.
egyvandor
Itt monda hogy aki nem fél annak be kell mennie az erdőbe. "Tekkel körülvett páncélautóban?"
Mer a pofázásait igencsak zárt körben meri elengedni.
egyvandor
@Aki Én: Gorbán úgy képzeli, hogy a vallás kezére játszott alapoktatás engedelmes szolgákat nevel számára a következő generációból.
szaboria1
A győri fideszesek rokonok ki lettek vezényelve. Nyugdíjasok 0,005% imádja.
eszegfu
@Szókrakész: 14:40 Erről eltér a véleményünk...Ha megnézed hány ember "engedi meg" magának, hogy téves információt adjon magáról, akkor hogy várhatom el tőlük, hogy bármit is "ne engedjenek meg". Ezek azok a kis stiklik, ami a szemükben nem hazugság, pusztán egy kis csusztatás. És most ugy általában gondolom ezt, a "hivőktől" és mindentől függetlenül. (Persze tudom, hogy egy magánszemély és egy hirportál, egy ujság, stb. nem u.az a kategória!) Mentségükre legyen mondva, azért a "képaláirásban" megnevezték a helyszint. Hasonló kategória, ha egy tanulmánynál, diplomamunkánál megjelöli a forrást, akkor már nem "hazugság", csusztatás.
karma1
@eszegfu: Baratnem, ne hagyj hulyen meghalni! Ha GYorben volt, akkor miert a salgotarjani kepet vagtak be? Mert mar 100-nal is kevesebb a meg elo kisnyugdijas Gyorben?
eszegfu
@karma1: 15:24 @Szókrakész: szerint Győrben mosolygott O.V., Salgótarjánban meg nem. Az én tippem ennél prózaibb: nem volt a hvg.hu-nak fotósa az eseményen. Apropó... Te még le sem feküdtél, vagy már felkeltél?!:)
Nessy
@karma1: Hogy Ti milyenek vagytok! Orbánt szeretik, tisztelik, imádják egyes idős hölgyek, és ez országos jelenség. Ergo nem mindegy melyik városban készült a kép? Öregasszonyok? Öregasszonyok! Rajongók? Rajongók! Idő és pénz spórolás egy régebbi kép felhasználása. irgum, burgum!
karma1
@Nessy: Latod, mindig tuttam en hogy ki is aza Zeloisten, jaha,...:o))
karma1
@eszegfu: Mindjart megyek aludni, de elobb meg megemesztem a Toletek hallottakat... Egeszen at kell formalnom a velemenyemet... Teljesen meg vagyok hasonulva... A mellrakos egyik baratnom, (ket diplomaval), a masik baratnom agydaganat utan kozmunkaval a harmadik meg tanari diplomaval a 48.500 forintos nyugdijaval tutira nem allna korbe ezt a sejthalmazt, kiveve akkor, ha be lenne nekik igerve, hogy annyiszor kophetik le, ahanyszor csak akarjak... Na, akkor talan vennek a faradsagot...:o)))
karma1
Nyugodtan gyakorolja is ezt a bezartsag erzest, legalabb nem olesz neki uj, ha a Csillagban kell huzamosabb ideig gyakorolnia...
coni
Orbán azt mondja-teszi ami 2,5 Millió magyarnak bejön. Ennél többre nincs is szüksége a folyamatos 2/3-hoz. Cserébe beáldoz néhány tízezer értelmiségi szavazatot.
Nessy
@coni: Bőven fedezi azt a határon túli levélszavazatok száma, aztán azt még ellenőrizni sem kell. ( Lehet, hogy számolni se?)
eszegfu
@Nessy: 15:29 Erről egy gyerekkori mondóka jutott eszembe: Szeretem, imádom, ablakon kihányom.:)
Borsodi
Miskolcon,Ózdon is imába foglalnák a nevét.mi szeretjük mint ano a Románok Chaucescut ő is tapssal ünnepeltette magát éljenezték,de várták a bukását.Így van ez most nálunk is.
nyanya001
Csak nem kaptak egy egy tízezres Erzsébet utalványt ?
Szegénykéim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.