A CEU-törvény végrehajtását nem függesztik fel, a civilellenes törvény megalkotása is tovább zajlik, de valamit azért megfogadtak a strasbourgi testület határozatából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mi is történt tegnap? A magyar miniszterelnök odament, előbb megtaposta és leköpte az európai zászlót, utána kötetlenül hazudozott a képviselők előtt, később a sajtótájékoztatón arról hazudott, hogy mit hazudott a képviselők előtt, aztán távozóban levizelte az európai zászlót, és visszaordította, hogy küldjétek a pénzt, köcsögök! Az Unió reakciója: úgy véljük, a magyar miniszterelnök politikája nem felel meg teljes mértékben annak a kölcsönösségen és baráti együttműködésen alapuló kapcsolatnak, amely nemzeteinket összeköti, ezért egyelőre értelmeznünk kell Orbán úr figyelemreméltó kijelentéseit, melyeket nyilvánvalóan a jó szándék vezérelt, csupán nem talált megfelelő kifejezési formát méltán elismert gondolatai tolmácsolására. Végül kinyomnak egy unalmas, érdektelen, technokrata kiadványt válaszul az arcukba vágott Állítsátok meg Brüsszelt kampányra. És küldik a pénzt...
Béla333
A pávatáncot úgy kell előadni, az elutasítást, mintha egyébként barátkozni szeretnénk.
Ezek azok a politika művészetéhez tartozó mozdulatok, amelyek... a 7 javaslatból 2-3-ra majd amit úgyis megcsináltunk már csak ők nem vették észre rábólintunk, a maradék kettőre, amit meg nem akarunk, azt pedig úgy utasítjuk el, mintha a többségét tulajdonképpen elfogadtuk volna!
www.youtube.com/watch?v=0s5gzvb87ZY

Tulajdonképpen most is ezt csinálja! Képtelen a normális, egyenes, becsületes beszédre.
Hazudik akkor is, ha éppen kérdez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.