Szóltam, hogy jönnek a fasiszta celebek, szóltam, hogy nem lesz jó, ha a szart lenyeled, szóltam, hogy ki fogják lopni a szemedet, azt mondtad, nyugi, mert ezek nem ilyenek. Szóltam, hogy te leszel bűnbak a bankoknál, szóltam, hogy rosszabb lesz Budapest Bangkoknál, szóltam, hogy leköpnek költői esteden, azt mondtad, nem kéne ördögöt festenem. Szóltam, hogy ki fogják rúgni a mamádat, szóltam, hogy elő lesz írva az alázat, szóltam, hogy nevükre íratják hazádat, azt mondtad, nem eshet meg ez a gyalázat. Szóltam, hogy több lesz az erőszak szervezet, szóltam, hogy lapít majd minden szakszervezet, szóltam, hogy lesz majd itt bankszámla zárolás, azt mondtad, unalmas már ez a károgás. Szóltam, hogy te leszel hibás az árvízért, szóltam, hogy nem kapsz majd gyufát se száztízért, szóltam, hogy rajtad verik le a havazást, azt mondtad, hagyjam már abba a savazást. Szóltam, hogy viszi az egyház...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Horizont: Szégyellem, de nem is tudtam erről a Király Gáborról... kösz. ezt a versét! Nagyon jól megirta és a tetejében szinte szóról-szóra igaz.
coni
Ez a legigazabb sora, hiszen a NER soha nem jött volna létre ha a magyarban több a szolidarítás, együttérzés (lehet az egész 20. századunk más lenne):
Azt mondtad, nem érint téged, ha úgy lesz se,
azt mondtad, védje meg magát a férgese,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.