A rendőrségre szerdán érkezett bejelentés, hogy az utcára kiszökött 4 hónapos kiskutyát valaki magával vitte.

A sértett szomszédja látta, hogy a kutya az út szélén volt, amikor megállt mellette egy autó, valaki berakta a kutyát, és elhajtott vele.

A rendőrök még aznap, 18:35-kor beazonosították a kocsit, és igazoltatták az azt vezető pápai férfit. Előállították a Devecseri Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, és részletes beismerő vallomást tett.

Rendőrök vitték haza Tequilát, az ellopott kiskutyát

Elmondta, hogy a kutya kiszaladt eléjük, de a kisfiának nagyon megtetszett, és mivel azt gondolták, kóbor állat, a férfi magához hívta, és betette a kocsijába.

Az elkövetővel szemben jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
Szolgálnak és védnek! Közben meg nyugodtan gyilkolnak,fosztogatnak.emberek tűnnek el.
Equus
kis cuki a janicsárok fényezésére... azt már nem írták meg, h a gazdát közúti közlekedés veszélyeztetése és az állattartási szabályok megsértése miatt feljelentették...
Equus
@Equus: ja... és az argentin dog kölyökről megállapították, h a harci kutyafajták körébe tartozik, ezért kezdeményezték az elaltatását.
CsipkeRózsa
Hihető, amit mondott a kutyát magával vivő autós, mert gyakran találni elveszett, elcsavargott kisállatot. Jobb, ha valaki magához veszi, mintha gazdátlanul elgázolják vagy megfagy, éhezik.
Equus
@CsipkeRózsa: hát egy ilyen kis dög, illetve dog még pedigré nélkül is 50.000 birodalmi magyar forintba kerül, amúgy akár 200.000-be is... nekem van ilyen... egy tündér a családtagokkal és maga a sátán idegenekkel... www.youtube.com/watch?v=NFJWOfBJhIA
Veleda
Arról nem is beszélve, hogy a kutyus jegyzőkönyvbe mondott mindent. Terhelő vallomást tett az elkövető ellen.
CsipkeRózsa
@Equus: Nem egy szépséges ez a kutyafajta, de biztosan imádja a gazdáját.
Nekünk volt egy talált, ill. hozzánk csapódott kutyánk, ő keverékkutya volt. Hazavittük magunkkal, aztán 10 év után el kellett temetnünk. Nagyon megsirattuk.

Kétszer volt cicánk is, ők is "talált" állatok voltak. Az első cica majdnem 20 évesen halt meg, a második is velünk volt majdnem 10 évig.
Kedvencem az első cica volt, ő még most is gyakran eszembe jut. Szegény nem nagyon akart barátkozni a hazahozott kutyával. Igaza volt, vele nem beszéltük meg előzetesen, de arra nem is volt módunk. Hozni kellett a talált kutyát.
bakegya
KUTYAPECÉREK-amúgy nagyon klassz mert hazakerült a kis kutyi!!!
GeoCravker
@Equus: Szerintem még mindig humánusabb összeszedni és gondozni, mint az ilyen rendőri akcióktól megfélemlítve otthagyni az út mellett. Ha százezerbe kerül, és ha ingyért osztják akkor is. Akármennyibe kerül Neked, önmagának a kutyus, egy kutyus.
Az, hogy a rendőri apparátus lehetővé tette a megtalálását az nagyon derék. A megtaláló is derék, ha a kutyusnak nem volt címkártya a nyakában. Amely létének a felelőssége különben a gazdié. Meg az a felelősség is, hogy egy 4 hónapos kutyusra vigyázzon. Bármennyire is tudom, hogy ezek a szőrös gyerekek nagyon leleményesek.
Equus
@GeoCravker: az alapokkal egyetértek, de ez Devecseren volt, ahol van egy sajátos erkölcsi szemléletű kisebbség is szép számmal. Ők másként látják a világot, mint a fejér ember...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.