Állítólagos terhelõ iratokról beszélt, pedig õ volt a magyar miniszterelnökök közül a legjobb viszonyban Putyinnal. A baloldalon is egyszerűen blöffnek nevezték Gyurcsány Ferenc azon állítását, miszerint Orbán Viktor miniszterelnökről terhelő orosz dokumentumok léteznének törvénytelen pénzmozgásokról. A DK elnökének egyébként a hatályos büntetőjogi szabályok alapján feljelentést kellene tennie, ha valamilyen törvénytelen cselekményről tud, azonban ezt a volt szocialista miniszterelnök a mai napig nem tette meg. Egyébként éppen Gyurcsány ideje alatt voltak a legszorosabbak az orosz-magyar felső szintű kapcsolatok, még a rózsadombi villájába is elhívta Putyint.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nyugi. Ez még nem egy lefutott kérdés. Az Origónak ez a dolga, hogy Gyurcsányt szapulja, Gyurcsánynak meg az, hogy rukkoljon elő a bizonyítékaival, mert különben kézenfogva vonulhat a grazi gumiszobába örökös ellenfelével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
"Lenni, vagy nem lenni ?
Mármint bizonyíték Gyurcsány kezében .
Először is milyen az már, amikor az a kérdés , hogy van e bizonyíték , és nem az, hogy egyáltalán követhetett e el OV hazaárulást . Az nem kérdés, az tény .
Másodszor Gyurcsány nem hülye,( azt csak a Fidesz állítja félelmében, és tehetetlenségében.)
Gyurcsány tudja a klasszikus igazságot, hogy s bosszú hidegen tálalva igazán édes.
Ha most borítana ,akkor OV nek lenne egy éve hazudozni, is, és a választásig ellaposodna a dolog. Ellenben most az orbánban a szar is megfagy , nem tudja mit tudnak,de azt tudja, hogy valamit tudnak, mivel sok miben van amit tudhatnak . Ez a helyzet lélek gyilkos, idegesítő , és aki ideges egyre többet hibázik . Pl. CEU ügy.
És még egy, ha nem lenne semmi amit a Gyurcsány tudhatna, bizonyíthatna, akkor az orbánnék naponta többször is feljelentenék,kéjjel.
Tehát ha mégsem lenne bizonyíték, ( amit én kétlek ) akkor maga a feljelentés hiánya a bizonyíték .
Türelem!"
Kiss József Ferenc
Manhattan
@pungapeter: A szarjankók, a faszjankók és egyéb geciládák, azon lamentálnak, abban kételkednek, hogy vajon Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció párt elnökének vannak e "bizonyítékai" Orbán hazaárulására. Gyurcsányon kérik számon, őt átkozzák, ócsárolják, hogy mért nem teríti ki a lapjait. A sok hülye még most 7 év után sem tudja, hogy nincs kinek kiteríteni. Ezeknek? :D
karma1
@Equus: 17.26-ra: "Most keveri, vagy nem keveri?"...Hogy a klasszikusoknal maradjunk...:o)))
origo, ... nana, hogy ezt irja,... Ez a dolga,... De tudod, amikor a malaj is azt mondja, hogy "lesz nagy csodalkozas"... es hat lett is, mert ekkora pofont meg Fulig Jimmy sem latott...:o))))
hetöndöe
@Szókrakész: Most ez komoly?Az nem zavar ugyi,hogy fityfaszék,kb.5 ezer feljelentést tettek csontvázügyileg,plusz Gyurcsányt naponta minimum 5 sajtótájékoztatón vádolták meg valamivel?Ja ,hogy az egy bit erre sem elegendő?:-)
karma1
@Manhattan: Ja,... mert akkor johet a hiteles origo, ripost, magyaridok, mandiner, pestisracok, echotv, tv2, m1,... Tovabb is van, mondjam meg?...:o)))
Nem ment neki nyiltan a hirhedt G-napon sem Simicsnek, (nincs bece, mig nem terit) es most sem attol hangos a sajto, hogy orban egy feddhetetlen foldreszallt angyal, el a kezekkel tole, (hol van kover? havasi berci, kosa lala, rogantonyo, bayerzsoti,bencsik) HAT MIERT NEM VEDITEK MEG AZT A FOLDRESZALLT ANGYAL PADRETOKAT, aki meg tevedesbol sem lehet hazaarulo???
Mert nem lehet bevedeni a vedhetetlent, viszont lehet frocskolodni es gyalazkodni a vilagba, EGY ember ellen (most Gyurcsany, de volt mar Juhasz Peter, Hadhazy, Vona, Szel, Vadnai, BARKI... Mert egy mocskolodo ujsag elol elugrani nem lehet...)

EZT (is) tutira bekalkulalta Gyurcsany...
DE NINCS MEG OTTHON orban...
F_Viktor
@Szókrakész: Irod:
"Ezzel a cikkel most aztán összezavarták a maradék 2 bitet is a lipsiknél.
Már így is se köpni, se nyelni nem tudnak."

Erre se vegyel merget, mert megint csak beteg elmed jatszadozik veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.