Akár szép gesztusként is értékelhető, hogy az EcoSolifer Kft. Csornát szemelte ki egy napelemgyár helyszíneként. Ez Áder János városa. Csorna díszpolgára természetesen meg is jelent a 2014. szeptemberi alapkőletételen, ahol azt mondta: „Mindaz, ami itt épül, közös siker lesz globális egymásra utaltságunkban, és ugyanakkor magyar büszkeség is.”Az üzemben 2015 vége óta 200 alkalmazottnak kellene termelnie. De még egyetlen ember éves energiaigényét sem fedezi az itt készült napelem, aminek elég kézenfekvő magyarázata, hogy még egyetlen napelem sem készült Áder szülővárosában. A beruházáshoz hétmilliárd foritos hitelt adott az állami Eximbank, a Nemzetgazdasági Minisztérium jóvoltából kétmilliárd forintos uniós támogatást is nyertek, és lóg a levegőben egy egymilliárdos költségvetési támogatás is, a kormány döntése alapján.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Olyan ember kapta a pénzt aki ért is hozzá,vagy csak egy Fidesz közeli?
Ezért nem halad az ország előre, mert szétszórják a pénzt és nincs belőle semmi!
Minden forintot csak szakember vezetésével kaphassanak meg, akik el végzik a munkát azt ellenőrizni is kell másik szakembernek,hogy jó munkát csináltak e.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.