Mint minden mást, ami a nemzet üdvét szolgálja. Orbán Viktornak Skandináviában tetszett meg, hogy a lakosság jelentős hányada használ rendszeresen lőfegyvert, jár lőgyakorlatokra. A miniszterelnök állítólag ebből azt a következtetést vonta le, hogy az északi államok lakói adott esetben sikeresebben tudnák megvédeni az országhatárokat – értesült a 24.hu. Orbán népes és készséges szolgahada már neki is állt teljesíteni a kívánságot, elkezdődött a budapesti lőtér-építési program előkészítése. A portál információja szerint Pesti Imre kormánymegbízott, a budapesti kormányhivatal vezetője sorban hívja be a fővárosi kerületek polgármestereit személyes megbeszélésre. A találkozók célja, hogy feltárják, az adott kerületben milyen ingatlanokat hasznosíthatnak leggyorsabban a program keretében.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
céltáblának ajánlom ezt a dagadt-törpét, nagyjából kőr alakú! =))
CsipkeRózsa
Sőt, "sikeresebben" lelövik egymást a haragosok is.
mariaberta
Bolond lukból bolond szél fúj. És hány kerék hiányzik?
papa.49
Na de hol vannak azok akik biztonságosan tudnának üzemeltetni egy ilyen gyermekek által is látogatott lőteret???
Amikor a ,,profik(tektők),, is lábon lövik egymást!!!
Eriksson
@Mirabilis: Így volt ez mifelénk is. Általánosban légpuskával, később 48 M-es Kispuskával lövöldöztünk sportkereteken belül. Lőtereken. Megyei verseny 2. helyezett volt a legjobb eredményem.
papa.49
@Eriksson: Még a légpuska sem játék, nehogy a valódi lőfegyver!!!
Eriksson
@papa.49: Valóban nem játék, megfelelő fegyelem kell az alkalmazásához. A 48 M-es meg kifejezetten veszélyes, pedig ezek még a lájtosabbak voltak.
papa.49
@Eriksson: Ismerem sőt szerettem is ezt a puskát, a seregben az előkészítő lő kiképzésen használtuk, később meg a lövész versenyek közben gyakorlásként...A II. meg a III. időszakomban jártam lő versenyekre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.