Gyakran megfogalmazódott már több elemzőben, hogy Gy.-t ezért tartja (tartja ki?) a Fidesz -- mert van olyan ostoba és narcisztikus, hogy képtelen nem megszólalni és képtelen nem folyamatosan a saját egoista perspektívájából nézni az országot. Viszont amire ráröpül, abból biztos ellenzéki kudarc lesz. Most is megtette, most is várhatjuk, hogyan használja ki ezt a Fidesz.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
@Béla333: Örüljön neki, maga címeres ökör! Hiszen a maguk malmára hajtja a vizet, agyhalott seggnyaló! Ne féltse Gyurcsányt, több esze van neki, mint magának, faszfej, meg az egész maffia kormánynak együttvéve! Ja, meg ráadásul tisztességes is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@idppp: 21.49
Csillapodjál már!
Bár elég nagy bunkó paraszt vagy, mégsem állok neki hogy szapuljalak!
Így annyit el lehet várni még egy oly nagyon szókimondó valakitől is, amilyennek magadat állítod be, hogy a cikkel foglalkozz, ne a másik anyázásával!
Ha nem tetszik amit írok, akkor van egy egyszerű megoldás: ne olvasd el!
idppp
@Béla333: Nem tűnt még fel, hogy nem arról van szó, hogy ne olvassuk el, ami nem tetszik, mert előre nem tudom, hogy tetszik-vagy sem, nem lehet ennyire nehéz felfogású, ha szellemileg csökött is kissé! Inkább gyakorolna önkritikát, mert inkább magánál vannak komoly problémák! Összeszámolta már hány lájkot kapott, ami azt jelent, hány ember ért egyet a hozzászólásaival, ha nem tudná! Az irdatlan mennyiségű kommentje egy hét alatt nem éri el egy átlagos véleményt nyilvánító egyetlen beírásának tetszését, a színvonalról nem is beszélve! Állandó szófosása van, de nincs értékelhető mondanivalója! Képes felfogni amit leírtam, mert a demencia jelei már erősen mutatkoznak magán!
BALKÁN KOBRA
@idppp: Akkor is letegezlek, vazze! S ha nem tetszik a csendőrpertu, mehetsz innen a p*csába!
silber13
@Béla333: Csak egy " apróság ." A Gripen kenőpénzeket szíveskedj a Fidesz bugyellárisában keresni, de leginkább a csúti szélhámos pénztárcájában!
Béla333
@silber13: 06.51
Azokat a pénzeket, amelyekből mindkét oldal kapott (és ilyen a Gripen kenőpénzek története is!) természetesen mindkét csapattól követelni kell!
Azt hiszem feljebb beidéztem cikkeket, amelyekből kiderül, hogy mind a Fidesz, mind az MSZP kapott kenőpénzt! Ezért nem is feszegették az ügyet egyik oldalon sem!
Béla333
@idppp: 22.46
További jó szuttyogást kívánok neked!
Amit ezentúl írok, azt nem neked írom.
Egyébként meg nyugodtan megtehetnéd, hogy a beírásaimat egyáltalán nem olvasod el.
Ha meglátod egy beírásnál, hogy Béla333, akkor máris lapozzál!
Ugye milyen egyszerű!
További szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.