Nőről lévén szó a hülyek.rvázás sem maradhatott el.

Habár gyakrabban hallunk a hatalmukkal visszaélő ellenőrökről, az alábbi, 5-ös buszon megtörtént esetben kétségtelen, hogy a BKV munkatársával bántak kegyetlenül.

Az agresszív utas lerángatta a nőt a buszról, amikor az épp egy bliccelőt igyekezett felelősségre vonni. István levele következik:

Múlt pénteken (április 21-én) délután az 5-ös buszon probléma adódott a jegyellenőrzés során a Rákospatak utca megállónál. Egy ellenőrnő az utolsó ajtón szállt fel a buszra, próbajegyével megnézte, hogy működik-e a jegykezelő, majd megkezdte az ellenőrzést.

A leghátsó hármas ülésnél egy utas felmutatta jegyét, csak épp kezeletlenül. Az ellenőrnő mondta is, mi a teendő: adja oda a személyi igazolványát. A férfi azt mondta, kezelte a jegyet, nézze csak meg. Biztos, hogy nem így volt, én ott ültem a lyukasztó mellett, ott senki nem lyukasztott.

Az ellenőrnő kedvesen közölte, hogy a jegy nincs kezelve, ellenőrizte, hogy működik-e a jegykezelő, és ha kezelte volna, lenne rajta egy fekete pecsét. Ezt követően magánál tartotta az utas jegyét, majd elkérte az utas igazolványát.

Erre az utas a jegyét kezdte el követelni. Szó szót követett, majd az ellenőr felszólította a férfit, hogy ha nem adja oda az igazolványát, szálljon le. Mivel a lámpa piros volt, így az ajtók végig nyitva voltak. Ez sem használt, ezért az ellenőrnő kitette a kezét az ajtón, jelezve a vezetőnek, hogy gond van, nem megyünk tovább.

Többszöri felszólítás után sem történt semmi, közben az ellenőrnő elnézést kért az utasoktól. Ekkor szállt le a harmadik ajtónál egy kopasz férfi, és kezdett el balhézni: “Mégis mi a faszt képzelsz, mennék haza a munkából, erre feltartod itt a forgalmat, te hülye kurva?!”, majd lerángatta a buszról az ellenőrt, és lökött is egyet rajta.

A Rákospatak utcai megálló járdája nem szélesebb egy méternél, azt hittem, kilöki az autók elé. Az ellenőrnő vissza tudott “menekülni” a buszra, miközben már ijedt hangon, hangosabban szólt, hogy ebből rendőri intézkedés lesz. “Milyen rendőr?” – visszhangzott a választól az egész utca, de mielőtt a férfi visszaszállt volna a buszra, a vezető gyorsan becsukta az ajtókat és otthagyta a megállóban az idiótát.

Aztán a buszról a Miskolci utcánál végre leszállt az ember, a busz pedig ment tovább. Nem tudom, hogy az ellenőrnő tesz-e jogi lépéseket, de ha igen, akkor szívesen tanúskodom. A buszon egyetlen kamerát láttam, azt is a busz elején, így nem hiszem, hogy az sokat ér, ha egyáltalán működik. A busz rendszáma: FJX-205.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
valószínű, hogy ez a dolgos kopasz ember otthon is ilyen lehet, és a munkahelyén is...
szép új világ
@wagabund: Még hogy munkából ment haza! Letelt neki a megbízása a Nemzeti Választási Bizottságnál?
wagabund
@szép új világ: huh..erre nem gondoltam...bár rájöhettem volna, miért is ilyen erős..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.