Több mint félmillióan töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, a legtöbben postán.

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán péntek este azt is elmondta, hogy összesítik az adatokat, és szombatra pontosabb számot is tudnak majd mondani.

Hangsúlyozta: minden magyar véleménye fontos, ezért arra biztatta az állampolgárokat, hogy vegyenek részt a konzultációban, amely szavai szerint sorskérdésekről szól.

A Fidesz nemzeti konzultációval kapcsolatos országjárását fontos eszköznek nevezte Tuzson Bence. Lényeges, hogy a fórumokon közvetlen beszélgetés alakulhasson ki az állampolgárokkal – tette hozzá.

A konzultáció központjában most is a migrációs kérdések állnak, ugyanis minden támadás ezekre "vezethető vissza" – vélekedett az államtitkár. Fontos elem azonban a rezsicsökkentés is – fűzte hozzá –, amelyet folyamatosan meg kell védeni, hogy ne lehessen külföldről "szétszedni".

Tuzson Bence azt mondta: a magyar kormány az adócsökkentés politikáját folytatja, ez azonban sokaknak nem tetszik Brüsszelben.

Az államtitkár szerint nem helyes, hogy az Európai Unió vezetői Soros Györggyel találkoznak, egy olyan emberrel, "aki pénzügyi spekulációkkal szerezte a vagyonát".

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A "visszaküldött" kérdőívek darabszámára vonatkozó adatot biztos a Habonyművek adta ki.
Habony Árpi személyesen számolta meg őket, a visszaküldött és Orbánnak megfelelő válaszokat is ő összesítette.
Így az adatokra (aki akar) mérget is lehet venni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anyuci
És ki is bontották, vagy csak számolnak ? Lehet érdekes dolgokat írtak bele az emberek !!!
eszegfu
Sokkal "pofásabb" lenne az a hir, hogy pl. még több, mint 7,5 millióan nem küldték vissza a kérdőivet. U.az, de igy nem lenne pozitiv a kicsengése, ahogy ezt a kormány szeretné! Egyébként a kérdések előtti "téma rávezetés" eleve hazugság!! Az 5., teljesen "ártatlan" kérdésnél: "...eredményes a munkahelyteremtés...Brüsszel azonban támadja..." Kiváncsi vagyok erre a "sikerre", na meg a brüsszeli "támadásra"!! Nyilván, akiket be lehet ültetni az "etetőszékbe", az ezt meg is eszi!:(
magyarbakancs
Ki elellenőrzi a vissza küldött konzultációs lapok menyiséget?
Menyi a valós tartalma ennek az adatnak?
silber13
Tuzson Bence közlése a visszaküldött kérdőívek darabszámáról kisérteties hasonlóságot mutat a néhai ( Port Arthurnál elesett)Verescsagin udvari csataképfestőról terjesztett pletykákkal,mejly szerint a cár atyuska a festő képeit az azokon ábrázolt ledurrantott ellenséges katonák darabszáma után fizette.! Tuzsonék Bencéje hasonló módon jár el, már ami a visszaküldött kérdőívek darabszámát illeti!! Na persze, piacról él az ember!:-)))))))
quadrocopter
Nos, ebből mennyi a "szívhez szóló szép üzenet"? Az én táviratom még nem ért oda jövő héten oda fog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.