Szjjjártó Péter megpróbált válaszolni Szél Bernadett kérdésére. Szél Bernadett, az LMP társelnöke rákérdezett arra, hogy egészen pontosan miről egyezett meg a magyar kormány Iránnal. Most jött meg a válasz, egyenesen Szijjártó Pétertől, amiben azt írja, Az iráni fél által kezdeményezett, 2017 . április 8-án aláírt együttműködési szándéknyilatkozat a korábbi sikeres együttműködés folytatását szolgálja. A dokumentum jogilag kötelező erővel nem bír, szakmai célja az atomenergia békés célú felhasználása, ezen belül elsősorban az oktatás, képzés, kutatás és fejlesztés területein történő együttműködés megerősítése. A szándéknyilatkozat szerint a kutatás és fejlesztés

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny Berni! Hiaba a joindulat, hogy megtudhassuk, mit intez a gunarnyaku megint a nep feje folott, ezekbol kb. annyi kipreselni egy egyenes nyilatkozatot, mint halottbol a fingot. (Bocsanat a hasonlatert).
Ez mar teljesen kimeriti a hazaarulas tenyet, bar meg mindig nem repult ra mindenki, igaz, a 4 millio melyszegenysegben elo magyar pont leszarja a kormany nemzetkozi lepeseit.
Pedig lehet, hogy nem kene, mert pont ok a legvedtelenebb, legkiszolgaltatottabb reteg, akiknek a faluja melle oreg orban gyozo akkor telepit atomtemetot, amikor csak akar.

Remelem Berni nem szopja be ezt a jo kodos kis valaszt gunarnyakutol, mert ez az Iran reszerol bekes felhasznalas, tudomanyos kutatas hajszalpontosan ugyanaz a mondat, mint mikor a farkas benyit a juhakolba, es kozli, hogy holnaptol vegetarianus lesz es elsoaldozo.

Igaz viszont, hogy az irani vezetok egeszen pontosan ugyanazon az erkolcsi szinten vannak, mint gunarnyaku szijjaspetya.
quadrocopter
Megállapodtak a kötelező erővel nem bíró megállapodás megállapodásáról!
eugen4402
Bob Dylan tévedett, mert nem igaz a "Blowin in the wind"... A Szél csak szeretné tudni a választ, de Péterből nem tud kihúzni egy szót sem. Ő naprakész. Ma Sorost kell átkozni, és a miniszter úr képes volt azt nyilatkozni, hogy Macedóniában azért van instabilitás, fejetlenség és erőszak, mert Soroshoz kötődő szervezetek finanszírozzák a kormányellenes akciókat! Na ugye..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.