Kikapcsolt szavazógép, a nyilvánvaló összeférhetetlenség ellenére is szavazó fideszesek, hülyére vett ellenzékiek. Elképesztő módon döntöttek milliárdok sorsáról a fideszes többségű Tolna megyei közgyűlés pénteki ülésén. Az egyik ellenzéki képviselő szerint kikapcsolt szavazógéppel, a nyilvánvaló összeférhetetlenség ellenére is szavazó fideszes képviselőkkel folyt a voksolás, az ellenzéki képviselők pedig azt sem tudták beazonosítani, milyen projektekről is kellene dönteniük. „A Döntés-előkészítő Bizottság döntési javaslatának területi szereplő általi jóváhagyása a TOP felhívásai keretében benyújtott támogatási kérelmek vonatkozásában” – ezt a kissé sematikus címet kapta a Szekszárdon tartott rendkívüli zárt ülés fő napirendi pontja.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szep kis kupleraj,... A nagyfonok Brusszelben a szonyeg szelen all, de a slapajok azert csak-csak betartjak az osi fide$$-szabalyokat: Lopj, amennyit birsz, szegyelleni ugyse fogod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.