Míg Orbán a Néppárt ülésén elmagyarázta, hogy ő nem is úgy gondolta, Magyarországnak az EU-ban a helye, a CEU működhet, DNS-vizsgálatot vállalva jöhetnek a 14 és 18 év közötti migránsok, addig itthon Hollik István, a KDNP képviselője sajtótájékoztatón folytatta a szájkaratét. Mint mondta, a Fidesz-KDNP azt követeli, hogy árulják el, miről tárgyalt Soros György két napon át titokban az Európai Unió legfontosabb vezetőivel, szerinte ugyanis egyértelmű: Soros György azért volt Brüsszelben, hogy nyomást gyakoroljon Magyarországra. "Soros György és Brüsszel azt akarja, hogy Magyarország adja fel a szuverenitását a bevándorláspolitikában, és ne álljon útjába annak a tervnek, hogy az Európai Unió vezetői migránsokkal akarják elárasztani Európát" - fejtette ki a kormánypárti képviselő. Hollik István, aki talán még nem értesült a Brüsszeli eseményekről, hangsúlyozta, hogy soha nem engednek az ilyen típusú nyomásgyakorlásnak. Hollik elárulta azt is, mi a megoldás a harc megvívásához:...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
" Feltételekkel jöhetnek a migránsok" Mind az ezren, ellenőrzötten? És mi van a fejenként 300 ezer eurós letelepedési kötvényesek tízezreivel, akikkel elárasztották az Uniót, s akiknek mi ezt az összeget vissza fogjuk fizetni? Hol a pénz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@egyvandor: ma, 15:24
Ahogy mondod! Kifog menni a kuszaszem egyetemére Kecskemétre, ha valódi egyetemre is mehet. Igaz sok pénzért, de de érvényes diplomát remélve.
dr. prédikátor
Te geci hollik hol nem!!!Neked mi a fasz közöd van hozzá hogy a Soros miről tárgyalt???
bencemacska
@dr. prédikátor: ma, 15:49
Nálad a pont!!!
Sámannus
Elképzelhető. hogy nagy szükség esetén én igénybe veszem a Matolcsy papírokat, ha két háromrétegű tekercsekben árulják.
Kb. olyan ezeknek a szavuk mint az időjárás. Kiderül, beborul, magunkra vessünk, ha elázunk.
bakegya
-a fideSS KULLANCSOK SZÍVHATJÁK TOVÁBB AZ EU MILLIÁRDOKAT A BANKSZÁMLÁIKRA!
-a MÉSZÁROS IS MEG LESZ DÍCSÉRVE A 100 MILLIÁRDOS ÉVES HASZONÉRT!
fOLYTATHATJÁK A NÁPNYÚZÓ-ADÓBÓL A PEREPUTTY KÉNYEZTETÉSÉT MÉG NÉHÁNY KASTÉLY JÁR A NEMZET VŐJÉNEK!-AZ ÉRTELMISÉG,DE MÁR A SZAKMUNKÁSOK IS ELHÚZNAK -CSAKKK A CIGÁNYOK MARADNAK A NYOMOR ALJÁN A NYUGDÍJASOKAT FOSZTOGATVA!!!
sOROS GYÖRGY DEMOKRÁCIÁT AKAR MAGYARORSZÁGON-DE AZ EGÉSZ VILÁGON IS ÉS IGAZA VAN...ERRE KÖLTI A PÉNZÉT.
a HITELTELEN ORSOS MAFFIA PEDIG MÉG A NYUGDÍJASOK PÉNZÉRT IS KILOPTA A BIZTOSÍTÁSOKRÓL MÁR NEM IS ESIK SZÓ!!!-A MAGYAR NÉPET EZ A PISUZOK ALJAS MAFFIA FÖLDÖNFUTÓVÁ TESZI.
papa.49
Hát igen ehhez kell a pléhpofa, ez a faszkalaplik ennek is jó vastag bőr van rajta, hogy HŰLJÖN RÁ A KÉPÉRE!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.