Idehaza többen csalódással vették tudomásul, hogy nem az történt, amire számítottak. Sokan ugyanis abban reménykedtek, hogy szerdán az Európai Parlamentben az ott ülő képviselők végre a sarkukra állnak és nem csupán leordibálják Orbán fejét, mint tették ezt már több alkalommal, de lépnek is valamit. Olyat lépnek, ami valóban fáj neki. Magyarán: azt várták sokan, hogy Orbánt és vele Fideszt kirakják a Néppárt frakciójából, vagy megfenyegetik azzal, hogy elzárják a pénzcsapokat, és felfüggesztik a Magyarországnak szánt fejlesztési pénzeket. Utóbbi lett volna persze a rosszabb opció, ez ugyanis az összes magyar embert hátrányosan érintené, de talán utolsó figyelmeztetésnek ez is jó lett volna.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Róna Gyuri! " Persaepe accidit ut utilitas cum honestate cetet " Hát ilyen a Néppárt is!
lampa laz
Basszák meg, hát nincs ott egy igazi markos legény aki tudta volna használni azt a szívlapátot?
karma1
Hazafele jovet mar formalodik is a sajtonyilatkozat a plebsznek: "Uraim, kedves alattvaloim, olyan bator voltam, hogy 50-et adtam a kalappal, mig ok csak egyet a lo"ccsel"...szoval a beszart kisember a repulon hazafele ki fogja magat nobi megint a csizmaszarbol, es jaj lesz midenkinek, aki az utjaba all.
Kulonben is megvan mar, hogy melyik esetre mit fog reagalni: egy biztos, orban nem tud vesziteni, es nem is akar.
A felesege mondta, hogy egyszer valahol pihenni voltak egy siparadicsomban, ahol versenyeztek viktorral, es Aniko asszony gyozott... Nevetve meselte, hogy mire az eredmenyhirdetesre kerult a sor, orban elintezte, hogy kulon legyen noi es ferfi mezony... (Hocipo)...
lampa laz
@karma1: Rongyosra szakadva, de diadalittasan fog megérkezni a "harcmezőről", h aztán megint Brüszelt hibáztassa mindenért, mert a sok idióta orbán imádó radarja csak ezt fogja.
quadrocopter
Szerkesztői megjegyzés:
Közben úgy tűnik, hogy Orbán Viktor ámokfutó megadta magát Brüsszelnek. Szombaton az Európai Néppárt (EPP) gyűlésén jelentette be Orbán, hogy a magyar rezsim az Európai Bizottság minden elvárásának meg fog felelni a lex CEU-val kapcsolatban és készen állnak törvényt módosítani. “Az EPP azt akarja, hogy a CEU nyitva maradjon, a határidőket felfüggesszék, és megkezdődjön a párbeszéd az Egyesült Államokkal”–derült ki szombaton. Továbbá az EPP ezt üzente Orbánéknak: “nem marad következmények nélkül, ha a Fidesz kitart politikája mellett.” Úgy látszik Orbán megfutamadott, megadta magát “Brüsszelnek”. A pártmédia majd nyilván a nyugat, a sorosbérenc Európa és a galád imperalista erők elleni magyar győzelemről fog beszámolni e hétvégén. (KMH)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.