Ha valaki sorosozik, az még nem bizonyítja, hogy Soros György az országra és a jelenlegi kormányra fenekedik.

Elutasította a Fővárosi Ügyészség Tényi István Soros György ügyében tett feljelentését. 

A 444 cikke szerint Tényi előző hét közepén küldött bejelentést ismeretlen tettes ellen, mert Szijjártó Péter külügyminiszter még januárban arról beszélt az orosz állami RT tévének, hogy Soros György világosan kimondta, el akarja veszejteni a jelenlegi magyar kormányt és távozásra akarja őket bírni. 

Tényi bejelentésében azzal érvelt, hogy ha ez ennyire tudott, indítsanak ellene eljárást, de ha csak a levegőbe beszélnek a kormányhoz kötődő különféle szereplők (Tényi csatolta ifj. Lomnici Zoltán és a Nézőpont Intézet egyik elemzőjének véleményét), akkor ne játsszanak politikai színjátékot. 

Az ügyészség azonban elutasította a feljelentést, szerintük a "Tényi által idézett cikkek és a kormánypárti megszólalók sorosozásai az alkotmányos rend elleni szervezkedésre vonatkozóan nem tartalmaznak konkrét tényeket, adatokat, csupán egyes személyek véleményét tükrözik."

"Az ügyészség idézte a büntető törvénykönyvet is, miszerint alkotmányos rend elleni szervezkedést követ el az, aki olyan szervezetet hoz létre vagy vezet, amelynek célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa.

Hozzátették, hogy vélemény, politikai nézet önmagában, a konkrét tényállási elemek hiányában, nem alkalmasak állam elleni bűncselekmény megállapítására, és nem ütköztethető egyéb törvényi tényállásba sem"

- olvasható a cikkben.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
"...Soros György világosan kimondta, el akarja veszejteni a jelenlegi magyar kormányt és távozásra akarja őket bírni..."

Menjen akkor Moszkvába és intézze ezt el!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Már oda jutottunk, hogy az egész kormány folyamatosan hazudik. Nincsenek kettős állapotok. Csak a natúr hazudozás. A nép meg mindenben és mindenkor hülye. Ez a fideSS-keresztény virtuális valóságának a lényege
quadrocopter
@Ördögvadász: Eddig csak melléugattál pöcsös!
Qrwa nagy hátrányotok, hogy egy kérdéssel is be lehet fogni benneteket!
Ez egyben igazolja a baromságaitokat is, az üres tartalmat, a hazugágot!
quadrocopter
@Ördögvadász: Itt a válasz, hogy miért nem tetszett Klausnak a párgai CEU:

"Egy, a prágai CEU-n tanító (liberális eszméket valló) szociológus szerint arról volt szó, hogy Klaus félt egy erős és független eszmei-gondolati intézménytől, és ugyancsak féltékenyek voltak rá a többi egyetem rektorai, akik az erős és gazdag versenytárstól tartottak."

Uganez a helyzet a Gecinél is, akinek sintén ellenére van a független, eszmei-gondolati intézmény!
r2d2
"...Soros György világosan kimondta, el akarja veszejteni a jelenlegi magyar kormányt és távozásra akarja őket bírni..."

Menjen akkor Moszkvába és intézze ezt el!
quadrocopter
@r2d2: Jól teszi Soros, egy hazug, önös érdekű, harácsoló patkányrezsimet el kell takarítani!
kukac50
Soros világosan kimondta a Magyar népet meg kell védeni a Fideszes uralom elnyomásától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.