Egy idős hölgy került nagyon rossz állapotba húsvétvasárnap, félrebeszélt, fulladt, nem tudott enni-inni, és a gyógyszereit sem tudták neki beadni, ezért a gondozója kihívta hozzá az orvosi ügyeletet este fél kilenc körül.

„Már a telefonban azt kérdezte a doktornő, hogy mit tud ő csinálni? Amikor belépett a lakásba, az volt az első kérdése, hogy be tudnák-e kapcsolni a tévében A Nagy Duettet, mert már múlt héten sem látta, mindig van valami”

írja a Praxis Blogon az asszony közvetlen szomszédja.

„Leült, és miközben nézte a műsort, úgy vizsgálta a beteget, és azzal kapcsolatban közben megjegyzéseket is tett. Az orvos a vizsgálat után elment, de az asszonyhoz kicsit később mentőt kellett hívni, mert ismét rosszul lett. A kórházban még aznap éjjel meghalt.”

A szomszéd szerint a doktornőnek kizárólag a beteggel kellett volna törődnie, és nem azzal, hogy mi történik A Nagy Duettben.

A Bors elérte az érintett ügyelet egyik korábbi alkalmazottját, aki közel húsz évig teljesített ott szolgálatot.

„Vannak nagyon rendes orvosok, de sokan belefáradtak már a munkába. Általánosságban azt mondhatom, hogy sok panasz érkezett rájuk, amiknek a nagy része a nem megfelelő hangnemet, a hozzáállásukat bírálta. Borzasztó ez az eset is ”

- szörnyülködött a nyugdíjba vonult nő.

A lap megkereste a doktornőt a helyszínre küldő szolgálatot, az ügyvezető igazgató az esettel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Amíg a nertársakhoz nem ilyen orvosok járnak, addig minden a legnagyobb rendben. Működik a közös teherviselés. Mindannyian fizetünk és ha jut ránk is akkor megúszhatjuk az ilyen eseteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.