Át kell világítani azt a 226 képviselőt, aki a DC Leaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint támogatását élvezi Soros Györgynek, a budapesti Közép-európai Egyetem (CEU) alapítójának – mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Hozzátette: ha kiderül, hogy idegen érdekeket szolgál 226, 11 bizottságban és 26 delegációban érintett képviselő, akkor ennek kell, hogy legyen következménye. Számos állami vezetőnek korábban le kellett mondani, ha ilyen kiderült róla – mondta, botránynak nevezve a történteket.

Az ügyben a 17 felszólaló közül 11 rajta volt ezen a bizonyos Soros-listán, a magyar miniszterelnök elleni személyeskedő kirohanásaikkal saját érdekeiket védték – mondta az alkotmányjogász.

Hozzátette, az egyetem hozzáférhető dokumentumai alapján komoly gondok vannak a CEU akkreditációjával, ami a diploma érvényességét érintheti.

Leszögezte: erőteljesen megkérdőjelezhető, hogy ebben a kérdésben Soros Györgyöt – aki nyilvánvalóan elfogult – meghallgatták. "Anders Breiviket meg lehet hallgatni akár élet és testi épséggel kapcsolatos kérdésekben, vagy Staller Ilonát – aki Cicciolinaként elhíresült és olasz képviselő volt – akár a nemi erkölcs kérdésében " – fogalmazott, felvetve: mindez tovább mélyíti azt az aggályt, hogy a jelenlegi brüsszeli vezetés alkalmatlan.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a szerencsétlen kis faszkalap mit nem képzel magáról, kevés vagy öcsi, mint mackósajtban a brummogás!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...bakancs...nem az a lényeg hogy miben tudok gondolkodni, hanem az hogy minek képzellek téged...azt pedig leírtam...és még hozzáadnám, hogy csikónak melléd karmát képzelem...tudod ő mindig más után szalad...:)
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Te nem rendelkezel olyan képzelő erővel ,hogy eltudnál képzelni.
Csizmás Kond
@magyarbakancs:...most akkor ezen fogunk társalogni ?
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Szia!
Társaloghatunk másról is.
Hogy vagy?
Mit dolgozol?
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...köszi jól vagyok...már két hete kerítést javítok...:)
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Nekem meg kifagyott teljesen a szőlőm.
Ki kellene vágnom de a gerincsérvem meg akadályoz benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.