Vasárnap kora reggel az Együtt politikusai tiltakozásként "Tarlóssáv" feliratot festettek a felmart "BUSZ" feliratok helyére Budapesten, a Komjádi uszoda előtt.

Tarlós tönkreteszi Budapest közlekedését.

Kénye-kedve szerint megszünteti a buszsávokat, hátrányba hozza a villamosokat, ahelyett, hogy fejlesztené a közösségi közlekedést.

Tiltakozásuk jeléül felfestjük a Tarlós-sávot, hogy minden dugóban álló tisztában legyen vele

 - írta Facebook oldalán Juhász Péter.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a rend kedvéért ez most csak - igaz nagyon rosszul sikeredett - kármentési kísérlet. Az alapvető hiba (sőt bűn), akkor történt mikor - igen Tarlós és az egyébként vele nem túl nagy barátságban lévő nem-rokon rokony (a derék BKK-Dávidka) - keresztülerőszakolták ezt a közlekedési baromságot, ami a fonódó villamosok & következményei (már a Margit híd alatti budai "áteresz" sem piskóta, de hogy járulékos baromkodásként teljes Óbuda tömeg-közlekedését tönkre vágták) találó nevet kapta. Igaz nem fedi a lényeget, mert fonódás nem a villamosoké, hanem a dologól igencsak szépen gazdagodók összefonódása!
nevemnick
Egyszerűen egy agyament pártocska erőlködik.
Több kárt okoznak azoknak az embereknek is, akik nem rájuk szavaznak.
Nem mellesleg a lakóhelyüket is sújtják a meggondolatlan fellépésük miatt, így ezt a kormány a támogatások elmaradásával honorálják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.