Magyarország semmiféle politikai nyomásnak vagy támadásnak nem enged, jogi eljárásban azonban partner – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György közlése szerint ez azt jelenti, hogy a jogi természetű – az uniótól érkező – felvetések megvitatására nyitott a magyar kormány. Ennek egyik eleme lehet az, hogy a 14 és 18 év közötti migránsokat, ha alávetik magukat az életkor-meghatározás korszerű módszereinek, akkor beengedhetik őket az országba.

Bakondi György kérdésre elmondta, mostanában ritkán, de 2015-ben elég gyakran előfordult, hogy a migránsok fiatalabbnak mondták magukat a valós koruknál.

Azok a szervezetek, amelyek mozgatják a migránstömegeket, nagyon gyakran kitanítják őket, többek között abban is, hogy a fiatalkorúak kedvezőbb elbírálásra számíthatnak, mint a 18 éven felüliek.

Mint mondta, orvosi módszerekkel meg lehet állapítani egy ember valós korát.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szombaton Brüsszelben az Európai Néppárt ülése után beszélt arról, hogy Magyarország hajlandónak mutatkozik beengedni a 14-18 év közötti migránsokat, de csak abban az esetben, ha alávetik magukat DNS-vizsgálatnak, így ugyanis egyértelműen kiderülhet, hogy valóban az említett korcsoportba tartoznak-e.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Vak-ondi csak fúja azt a hülyeséget, amit a ,,főnök" a kevlárgatyáján át kiszellent.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Viszont az ügy kezelése egységes, mert Vakondi is és a Gazdaállata is ugyanazt a baromságot hablatyolja.
quadrocopter
"Ennek egyik eleme lehet az, hogy a 14 és 18 év közötti migránsokat, ha alávetik magukat az életkor-meghatározás korszerű módszereinek, akkor beengedhetik őket az országba."

Lassan csak kiderül, hogy kik a látens pedofilok!

Oktondi! Magyarország annöo aláírta az uniós csatlakozási szerződést, amely jogokkal, de kötelezettségekkel is jár! Búj ki a mocskos gazdád seggéből és nézd át!
Te kis KGB-s határőr!
Fradigege
Az őskomcsi csattogtatja a protézisét. Nem bírják a konkurenciát.
Desischado
Ennek meg mi baja, hogy hülyeségeket vartyog? Vagy a gazdája ráparancsolt?
evacica
Na ez egy jó kis fagylaltozás volt a főnöknek! Ez fenemód megy ennek a Bakondinak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.