Ujhelyi István azt írta, fizikai erőszakot is ígértek neki a levelekben, de továbbra is tartja, hogy Orbánék kormányon hazaárulást követnek el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Orbán egy szarházi, nemzethyzés mögé bújó, mocskos haza - és nemzetáruló, harácsoló büdös patkány! Pont!
Ebben nincs is vita!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Hol a levél? Annyira hülye még én sem lennék, ha valakit meg akarok fenyegetni, le is írjam,hogy bizonyíthasson a bíróságon.
Béla333
@1magyar: 08.30
Ne tetesd itt a tudatlant, az álnaivat!
Az ilyen fenyegető, mocskolódó leveleket nem szokták aláírni, nem vár az illető választ a levelére!
Béla333
@coni: tegnap 21.47
Sok igazságod vagyon!
Mi lenne az ideális az egymást 1994 óta kormányon váltogató, egymást el nem számoltató, az adóforintjainkat közösen lopkodó és elosztó Fidesznek és MSZP/DK-nak?

Hogy csak ők maradjanak a politikai térképen, a kisebbek meg tűnjenek el, holmi elszámoltatással, tiszta közélet programjukkal! Ők meg szigorúan a mi érdekünkben, csak azért, hogy ne a Jobbik kerüljön helyzetbe 2018-ban nagykoalícióra lépnek!
1magyar
@Béla333: Akkor hamis. Ilyen fenyegetést nem szoktak írásba adni.Bármely más módját el tudom képzelni, de levélként nem.
Nessy
Ejnye tisztelt fideszes képviselő urak és hölgyek! Amikor az önök egyik híve L.D. "hazaárulózta" le az akkori miniszterelnököt, ma vezető pozicióban van az önök hálája jeléül!
Béla333
@1magyar: 08.43
Nem tudom, hogy hogyan fenyegették meg, csak mivel te kérdezted, hogy hol a fenyegető levél, erre írtam, hogy ha van levél, abban biztos nincs név, cím, telefonszám!
Én nagyon is el tudom képzelni a viszkető tenyerű kormánypártiaktól, az ilyen Bayer Zsóóóótiktól! És komolyan is gondolják, hogy Orbán azt csinálhat az országgal, amit akar!
Pedig nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.