Méghozzá a területi vezetőknek, akiknek emellett egy Audi A4 kombi, céges iPhone és tablet is jár.

A cég  ambiciózus fiatokat keres, ráadásul egyéniségeket, speciális profilú embereket – mondta Kulcsár Dénes, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos értékesítési koordinációs igazgatója.

Fontos még a vállalkozói szemlélet, a kommunikációs készség, a jó emberismeret, valamint a precíz munkavégzés. Nyelveket kell beszélni, az Aldinál a német az alap és kereskedelmi, vagy közgazdasági diploma is szükséges.

Kezdőként így egy területi vezető bruttó 788 300 forintos fizetést kap, ezt évente nagyjából százezer forinttal emelkedik, 1,2 millióig, ami így nagyjából nyolc év alatt érhető el.

A rendezvényen, ahol Kulcsár felszólalt, előadott Gerendai Károly is:

Azt látom, hogy jelenleg akkora munkaerőhiány, hogy egy közepes képességű, de szorgalmas fiatal előtt is nagy lehetőségek vannak, akik pedig az átlagnál jobbak, azok ma gyorsan tudnak nagy karriert befutni. Ilyen legutóbb talán a rendszerváltás idején volt, amikor például az érkező nagy cégek alig találtak marketingest, vadászták őket, és néhány év alatt igazgatói pozíciókat kaptak.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ezekkel a kepessegekkel mar nyugaton dolvoznak a magyar fiatalok az Aldinal keresheto fizetesnek a negyszereseert!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@nem tibi: anyanyelvi szintű német(ír-olvas-beszél) az alap a behíváshoz...ez a legnehezebb.
nem tibi
@wagabund: Két okból nem jó .
Lexarom az élelmixer ipart ,
és közép angolom van , de a németem gyenge és nem is akarom megtanulni , szólaljon meg
a német meg az osztrák angolul mert tudnak csak nagyon nem akarnak . Jó hogy nem má nekünk kell megtanulni az összes létező nyelvet . :-(((
wagabund
@nem tibi: egyetértek...de őket meg qurvára nem érdekli, amikor én kopogok egy kis melóért...
Desischado
@F_Viktor: Igazad van. Én is ezen lepődtem meg, hogy ilyen keveset kínálnak!
namihami
Az üzleteikben dolgozók is Audival , i-Phone-nal a kezükben dolgoznak? Vagy csak a főnökök fizetése a lényeges? Kevés 800.000 sok 120.000-ez már egész jó bérátlagot generál az Aldinál (is).
namihami
És néhány szó a fizetésről. Ha az induló 800.000 és évente hozzájön közel 100.000-100.000, akkor hogyan lesz a 800.000+8x100.000-ből 1.200.000Forint? Ez csak ilmatematikai eredményként adódhat. Én számológéppel és papíron is 1.600.000-ig jutottam.
És a vevők számára legizgalmasabb kérdés. Ezeknek a ""rosszul fizetett, de nélkülözhetetlen"" fiataloknak a bére milyen százalékban épül be az Aldi áraiba, amit természetesen a vevőkre fognak terhelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.