Őrizetbe vették és két ember megölésével gyanúsítják a vasárnap délután előállított 15 éves fiatalt – közölte a rendőrség vasárnap késő este honlapján.

Vasárnap reggel Tatabányán egy 44 éves és egy 56 éves férfit találtak holtan, az orvosszakértői vélemény alapján bűncselekmények áldozatai lettek.

Az őrizetbe vett 15 éves fiút gyanúsítják a tatabányai kettős gyilkossággal – videó

Fotó: police.hu

A rendőrök délután az emberölések miatt előállítottak egy 15 éves tatabányai lakost, a fiatalt elszámoltatták, majd később emberöléssel gyanúsították meg. Kihallgatásán a fiatal részletes beismerő vallomást tett, a nyomozók őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását.

Az egyik holttestet a Győri úton, a város központjában található építményben találták meg, a második áldozatra a Reguly Antal téren találtak rá, egy tömbházak közötti füves területen.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A halálosztó egy 15 éves balog terminátor.
simmering73
A halálosztó egy 15 éves balog terminátor.
Veleda
Erre nem lehet szavakat találni. Borzasztó bűntény, még védőbeszédet sem lehet összehozni. Maradnak a megválaszolhatatlan miértek és hogyanok.
quadrocopter
Már várják kihegyezett farokkal a börtönben a friss húst!
cs.n.
@quadrocopter: A fiatalkorúak börtönében? Ott inkább respektje lesz. De egyébként is max. 10 évet kaphat legfeljebb a jelenlegi BTK szerint, ha még nem töltötte be a 16. évet. 25 évesen szabadulhat, ha az őrizetet is beszámítják. Addigra biztos sok jó dolgot tanul a sitten, és egy vidám, boldog kettősgyilkos lép vissza a szabadságba, már ha előbb meg nem teszi a társadalom által elvárt dolgot, és felköti magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.