Az Európa Blokk küldött nekünk egy írást, amelyben Orbán Viktornak üzennek. Közzétesszük: “Szép napra virrad a magyar – április utolsó vasárnapján -, hisz újra egy hosszú hétvége kellős közepén jár… Túl van a Lázadás éve első negyedén, az EP-ben a bűnöző Antilop összetört ábrázatával demonstrált a hazaüzenős pávatáncán, és ahol – ha követtük az eseményeket – többek között megtudhattuk, hogy az illiberális demokrácia az, amikor nem a liberálisok nyernek – Hát viktor, ehhez nincs mit hozzáfűzni, hacsak azt nem, hogy arra használtad a választási győzelmedet, hogy rendszert válts vele: demokráciából diktatúrába! Soros György egy olyan spekuláns, aki tönkretette emberek tízmillióinak életét, amikor megtámadott valutákat. “Milliók szegényedtek el azért, hogy neki profitja legyen” – Ja, hát akkor a magyar koldusbotra jutott divizahitelesek, és az itthoni nincstelen, mindenükből kiforgatott földönfutók melyik spekuláns műve Sorosé, vagy a tied, viktor? Tudjuk viktor, feltett...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne már; Viktor mint spekuláns??? Ahhoz ész kellene! =))
RonaGyuri
ne már; Viktor mint spekuláns??? Ahhoz ész kellene! =))
papa.49
Az esze csak a lopásra van beállítva...
papa.49
Én is üzenek neki, dögölj meg kínok között...
emerencia
@papa.49: Az lenne neki az igazi kínszenvedés, ha úgy élne mint az a bizonyos semmibe vett 4-5 millió belmagyar akit semmibe vesz.
papa.49
@emerencia: Úgy mint te vagy én, igazad van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.