Megélhetési minimumot akarnak a szocik, „ha a fene fenét eszik”. Kunhalmi Ágnes, Molnár Gyula és Botka László a szocik városligeti színpadán. „Ezt dobta a gép.”

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
""Az MSZP elnöke szerint ősszel újrakezdődnek a tárgyalások az ellenzéki pártok között, a 2018-as választási összefogásról. Molnár Gyula azt mondta, jelenleg mindenki a saját pártjával van elfoglalva, de a megfelelő pillanatban összeülnek majd. ""

Jogosan viszket az ember tenyere! Akkor minek kellett ez a Gyurcsány elleni hadjárat, ha a végén összefekszenek, ugyanúgy, ahogy 2013-14-ben is tették?
coni
Az emberek semmiből nem tanulnak. 2014-ben az MSZP tálcán kínálta a Fidesznek a 2/3-ot, most ugyanazt csinálják. A kormányváltáshoz szükség van az MSZP-re, de csak mint csatlósra. Ők már leszerepeltek át kellett volna engedni a vezetést azoknak az új pártoknak akiknek még van hitelességük. Mesterházy, Botka kaliberű emberekkel nem szabadna az élre állniuk. Lelkiismeretlen. megélhetési politikusok komcsi allűrökkel. Félnek az előválasztástól mert kiderülne kicsi a támogatottságuk.
Béla333
@coni: 15.43
Ha újra összeáll az MSZP és a DK az garantált bukta. Azoknak is bukta, akik csatlakoznának ehhez az összeboruláshoz!
Ez valóban csak a Fidesznek kedvezne!
Kookas
@Béla333: az lmp de vagy oda de úgy látom te csak az ss győzelme esetén békélsz nyugodsz meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.