A "Fizessenek a gazdagok! " jelszóval kampányoló szocialista politikusról készült fotókat átfésülve többféle, 2-3 milliós órát is sikerült a karján beazonosítani - írja a Ripost. Mint ismeretes, Botka László egy igencsak körmönfont trükkel eltüntetett egy 20 milliós amerikai dzsipet a vagyonnyilatkozatából, ugyanis csak üzemben-tartóként íratta a nevére, hogy ne bukkanhasson senki a nyomára. Azonban akad ezen túl is sokmilliós vagyontárgy a Ripost szerint, melyet az MSZP miniszterelnökjelöltje gondosan próbál eltitkolni. DK-s politikusoktól származó információink szerint Botka László a méregdrága luxusórák rajongója, a háta mögött ezért Rolex Lacinak is becézik.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ez most annyira igaz, mint Gyurcsány benyögése Orbánról?!
Bizonyítékot!
Cicamama55
Rogán Antalnak az évekkel ezelőtti nyilatkozatánál leragadtam, mert nem lett tisztázva a több részletes bevallása...Azóta pedig már nem is vizsgálják ezeket a "védett férfiakat",akiket az ország választó polgárai azért juttattak be a Parlamentbe, hogy az érdekeiket képviseljék. Mára oda jutottunk, hogy ők minden törvények felett állnak! Itt a baj! Hogy a soha még nem dolgozó, csak a politikából élő vezetőink ellenőrizhetetlenek, miközben igencsak kicombosodtak!
F_Viktor
@Béla333: Avagy most kovetkezik Botka valasza, varom, hogy mi igaz abbol, amit az orbani habony media allit.
Zeta
A " ripost" részt vehetne a fideszesek vagyontárgyainak felderítésében is ! Lázár órája, a fia háza. Rogán ócska táskái, haza . Szijártó medencéje, Orbánék kastélyai , Semjén vadászatai, stb. Aztán , jöhet az összes párt.
Equus
reb Finkelstein karaktergyilkoló gépezete beindult
Peller Anikó
@quadrocopter: ja, hogy a 888? Bárkinek lehet milliót érő órának látszó tárgya, nekem is van három ami úgy néz ki. Pár ezerért.

Amúgy a Botkának lehet akár milliós órája is ha azt szereti, tudtommal nem bűn. Legfeljebb ha adózatlan vagy lopott.
quadrocopter
Egy qrwa nagy gond van Botka csuklóján lévő és a mellékelt 2 millás karóra között!

Botkáén NINCS naptár kijelzés! Tehát akkor miért is egyezik a két óra?
quadrocopter
Ja, de van másik fotó szerint. Autója is van! És akkor? Akkor nézzük Mészárost és Lézert, Rogánt, Garancsit, Szélest,...
Sámannus
Ha 27%-os áfa van rajta büszkén viselheti.
Takony úrnak is van, mibű?
pungapeter
@quadrocopter: quadrocopter véleménye? Akkor ennyit róla!
Yoda69
Ilyen "Rolexem" nekem is van ketto. A kinai piacon 2-3 ezer forintert beszerezheto.
desiro
Szánalmasak a 888-nál a kukából a szart is kiszedik most már.
Kija f@szom ez a pungapeter?
bakegya
@quadrocopter: SZIVEKET ,VITÉZIEKET,a nemzet vőjét TIBORCZ PITYUT AZ ÖSSZES JÓ ARABBAL kihagytad-pedig nem kistételben gyűjtögető életmódot folytathatnak kis hazánk költséges vetésében turkálva évtizedek óta visszamenőlegesen is AZ ORBÁNI CSALÁDBARÁTSÁGGAL
Equus
@desiro: pungapeter a habonyművek terméke.
desiro
A gazdag cöf-röf bandával foglalkoznának a fidesznyik elvtársak.
quadrocopter
@pungapeter: Téged ki szólított meg, hülyegyerek?
Annyi eszed nincs, mint a hintalónak! A Ripostodat feldughatod magadnak, 888-szor, majd ha tényekkel alátámasztva arról írnak, hogy Orbán intézkedésére napi 3 milliót kap Botka, akkor lehet röfögni! Tudod, mint Mészéros mangalica gázláng erjesztő!
Remélem segítettem rajtad!
Ludmilla
mivé silányodik a politika,ilyen hatalmas "államférfiak" utasítására...nevetséges
nyanya001
Az államtitkár négyéves kislánya most kapott kölcsön 100 milliót magánszemélytől a második lakására.
„Magyarországon zéró tolerancia van, így ha korrupció gyanúja merül fel, és bizonyítékok kerülnek elő, akkor a magyar hatóságoknak kötelességük lépni az ügyben.”

- mondta Orbán Viktor miniszterelnök októberben Brüsszelben. Ennél kevésbé igaz dolgot nehéz lenne a magyar korrupcióról állítani. Bizonyos rendszereket kifejezetten azért alakított ki, és működtet a politika, hogy a korrupciót elfedjék az állampolgárok elől.
A vagyonnyilatkozatok elvileg arra jók, hogy a választott vagy kinevezett tisztségviselők anyagi helyzetét ellenőrizni lehessen. Olyan emberekét, akik a közösség ügyeiről döntenek, és akiknek a döntéseit magánérdekek nem befolyásolhatnák. A lényeg, hogy látszódjon, mennyi pénze van valakinek a közéleti pályája elején, és aztán hogyan gyarapszik a vagyona, amíg politikai / köztisztviselői karrierje tart. Így látszik az is, ha valaki gyorsabban gazdagodik, mint azt legális jövedelme lehetővé teszi. És ha gyorsabban gazdagodik, akkor logikus, hogy valamilyen más csatornán is kap pénzt, jó eséllyel illegális csatornán, éppen azért, hogy ne a közérdeknek megfelelően döntsön, hanem más érdekek szerint.

A magyar rendszer tökéletesen alkalmatlan arra, hogy a fenti módon leleplezze a korrupciót. Részben azért mert rossz szabályok szerint működik, részben pedig azért, mert a szabályok megsértésének gyakorlatilag semmilyen komoly következménye sincs.

Jó példa a parlamenti képviselők tartozásainak ügye.

civilhetes.net/belfold/az-allamtitkar-negyeves-kislanya-most-kapott-kolcson-100-milliot-maganszemelytol-a-masodik-lakasara
r2d2
... az enyémből is!!! Na, és akkor...?
Eriksson
" DK-s politikusoktól származó információink szerint Botka László a méregdrága luxusórák rajongója, a háta mögött ezért Rolex Lacinak is becézik."
Na kérem szépen. Egy másik cikk szerint a nevezett párt mindenkivel való összefogást hirdet a szent cél érdekében. Erre fel még Botkába is beleáll, pedig az együttműködés igencsak üdvös lenne.
(Vagy attól tartanak a DK politikusai, hogy túl fajsúlyos az ürge a főnökükkel szemben)?
Peller Anikó
@Eriksson: úgy érted, hogy igaznak véled a hírt és a dékások nemhogy elkotyogták de egyenesen dicsekedtek a jólértesültégükkel miszerint ők láttak egy órát a botka karján. Esetleg hármat egyszerre.

1. nem kell mindent készpéncnek venni amit a fideszmédia szemetel.
2. semmit sem szabad kézpéncnek venni amit ezek a szemetek lotyognak.
3. Ha tényleg három karórát hord a botka meg még négyet a bokáján ahhoz sincs senkinek semmi köze.
4. kérdés csak az lehet lopta e vagy bizniszel vele úgy hogy nem fizet utána adót.
Eriksson
@Peller Anikó: 1.-2. Nem a fideszmédia éltet. Te azért ne vakulj annyira, hogy a DK -t ért negatív megállapítás csak hazugság lehet.
3. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy hány órája van Botkának, még az se ha azok színaranyból vannak.
4. Még az sem érdekel, hogy lopta-e. Bár tisztességes munkával, egyéb vagyontárgyai mellett nemigen sikerült volna ekkora gyűjteményt beszerezni.
pungapeter
@desiro: Ki a fittyfene vagy te, öreg? Azért it sokaknak keményen be va szűkülve a tudatuk. Rogán helikopterezése meg táskája évekig téma mindenhol az ellenzékinek hazudott körökben, de amikor rolex laciról lerántják a leplet és bemutatják, hogy 20 milliós terepjárója van, mellette három rolex órája (összértéke alsó hangon 10 millió, csak a karóráinak!) azt meg elengedik a fülük mellett, sőt úgy tesznek mintha ez a hír nem is létezne vagy nem lenne igaz. Pedig a saját kis disznó szemeikkel látják. Egyik politikus urizálását sem bírom, egyformán elítélem azokat akik ezt teszik.
quadrocopter
@pungapeter: Figyelj csak ide hülyegyerek!
Mikor, melyik rezsimnyalogány f@sz mutatta ki, hogy törvényes úton, legálisan nem vásárolhat Botka terepjárót és Rolexet, mert mondjuk eltüntette a közpénz egy részét, ahogy a Geci hodájában szokás?
Érted? Hülyegyerek!
A Geci csordájában sem az a gond, hogy gazdagodnak, hanem az, ahogyan gazdagodnak!
Ezt is érted - hülyegyerek?
pungapeter
@quadrocopter: A primitív agyú és lelkű, alkohol-problémás fazonokkal nem állok szóba. El lehet tolni a biciklit a presszóig, öreg!
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:31
Mi a bizonyíték rá, hogy most az egyszer igazat mondott a Riposzt???
Klubtag
@Peller Anikó: ..az anyukám meg látott 1945-ben olyan embert, akinek három óra volt a kezén, négy meg a bokáján, vécélánc a nyakában, vodkát vedelt és kecskét hajkurászott...ezek leszármazottai az új barátai Orbánnak...íme a 888-at komolyan vevők ízlésének megfelelő hír...
Eriksson
@bencemacska: Fogalmam sincs, de az ellenkezőjére sincs bizonyíték. Úgy áperté nem is érdekel.
desiro
@pungapeter: A rémálmod vagyok vaze!!!
arogáns gumi lakása, suttyó szargyártó luxus villája, lézer rolex-e, gyerekének lakása, stb fojtassam?
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:58
Nagyjából így igaz mivel a NER-ben nem szokás semmit okadatolni
quadrocopter
@pungapeter: Szóval már apáddal sem beszélsz - bringás!
Aki Én
@pungapeter: Nem az a legnagyobb baj, hogy foglalkozunk Botka 2 milliós órájával ami használtan akár 1 millió alatt beszerezhető, hanem az, hogy a sok száz milliós és milliárdos ügyekkel nem.
Értem a buta propagandista fajtádat, és értem a Ripost és 888 féle közpénzünkön kitartott (Botka órájának akár több százszorosán) uszító és féligazságokat hirdető, de tényeket elhallgató szarháziakat. Azt nem értem, hogy a Rogán 3,5 milliós Hublot-ján miért nem rugóztok? Hogy a Pénztáros Lőrinc évi 100 MILLIÁRDJÁN !!! miért nem rugóztok?
HA a Botka hazudott, akkor vegyük elő de qrva gyorsan!!! De akkor vegyük elő, a nála 100-szor nagyobb csalókat is!!!
Érted nyomorult szarházi propagandista???
Ne legyen kettős a mércéd, mert akkor csak utálni és megvetni fogunk.
Buta vagy még ahhoz is, hogy felfogd mit teszel.
Titeket nem érdekel a haza, csak pofáztok róla, és az igazi tolvajokat kiszolgáljátok és segédkeztek nekik.
SZAR, HAZAÁRULÓ EMBEREK VAGYTOK!!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 12:27
Tévedés ne essék, én nem értek egyet a vagyon nyilatkozatok jelenlegi rendszerével és annak ellenőrzésével sem.
Botkát nem kedvelem.
Csak az zavar: hallok valamit valakinek az ellenfelétől, haragosától, akkor azt kész tényként közlöm. Ahelyett, hogy ott van a karján (fotó!) egy méregdrága óra, és nincs benne a vagyonnyilatkozatában.
Cilike karján van egy méregdrága karkötő, Vajon nem a férje vette a már háromszor elköltött jövedelméből?!
De egy VALÓDI újságíró nem hivatkozhat arra, hogy hallottam...De nem látta még senki!
Az ilyenek az egész sajtót lejáratják! És ezt még terjeszti a Fidesz és a kormány megszámlálhatatlan szóvivője!
Eriksson
@bencemacska: Tévedés ne essék, ezen a fórumon egyéb se folyik mint az ellen pocskondiázása, bármikor, bármivel kapcsolatban. Most van egy kis ellenszél, akkor rögtön megy is a felháborodás. Ez ám a kettős mérce!
Egyébként nekem nem volt szándékomban Botka vagyonát felemlegetni, kifejezetten arra reagáltam tegnap, hogy a DK beleállt az ellenkampányba.
Nézd csak meg, tegnap, 11:31.
Eriksson
@bencemacska: Minden esetre ha csak fele igaz amit Botkáról itt-ott felemlegetnek, nyugodtan meghúzhatná magát a legsötétebb sarokban.
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:04
Ez - nem szép, de emberi - az ellenfelek pocskondiázzák egymást! Itt is meg másutt is!
Én azt nehezményezem, hogy nem tényekre hivatkozik az újság, hanem az ellenfél "mondására"
Botkáról alkotott véleményünk kb megegyezik! A kormány váltás egyik akadálya - szerintem - ő, és támogatói! Nem is a vagyona miatt!
Eladott Ország
"A szegedi válogatott nyilván lemaradt a budapesti párttársak által némileg átszerkesztett metódusról, de az a helyzet, hogy a NAV akkor végezhet vagyonbecslést, ha büntetőeljárás folyik a vagyonosodási vizsgálat alá vont személy ellen. Ezt valószínűleg nem kifejezetten Botka védelmében találta ki a beterjesztő, de jelenleg ez van. Ez mondjuk a legkevesebb, megoldják a fiúk. Nekem viszont az a remekbeszabott ötletem támadt, ha sikerült a végére járni annak, hogy miből is vásárolt két nyugdíjas pedagógus ingatlanokat Budapesten, osszák már meg velünk is a tudást. Akkor is, ha az találna kiderülni, hogy az egyik lakást mondjuk a saját szülőtől örökölték, a másikat pedig 20­-30-­40 évvel ezelőtt vásárolták részletre. Köszönöm. Remélem, a TV-2 is készít egy újabb riportot ezzel kapcsolatban, tényszerűen elmondják a valós információkat, végül bocsánatot kérnek a szülőktől és Botkától is, amennyiben erre ok van. Ha a tisztelt kormánypárti képviselők túl vannak Botka László lejáratásának kísérletén, remélem, hogy vizsgálatot kezdeményeznek Orbán Viktor, Lévai Anikó, Lázár János, Szijjártó Péter, Rogán Antal, Matolcsy György, Kövér László, Giró-­Szász András, Pintér Sándor, Polt Péter, L. Simon és társaik ellen is Mert ugye a becsület, az emberek elvárásai és hasonlóan emelkedett erkölcsiségű gondolatok így követelik."
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/04/hany-az-ora-botka-ur/
Ki a büdös francot érdekel Botka órája? A feleségétől kapta és a felesége nem Matolcsy György valamelyik közpénznyelő alapítványában kamuigazgató, hanem munkával kereste meg a nyüves órára valót. Engem nem Botka drága órája zavar, hanem az, hogy az élére állt ennek a baromságnak, hogy fizessenek a gazdagok. Így disszonáns, ez kétségtelen. De nem az kellene, hogy zavarjon minket, kinek milyen micsodája van, hanem az, hogy vannak – rengetegen vannak – olyan emberek, akik becsületesen dolgoznak és mégsem jutnak egyről a kettőre, nemhogy ötről a hatra. Az zavarjon minket, hogy magas a dolgozói szegénység. Az zavarjon, hogy képtelenség normális módon megélni a fizetésekből és az zavarjon, hogy sokak számára a minimálbér is csak álom. Az zavarjon, hogy az önhibájukon kívül a szakadék szélére sodródottak – fogyatékkal élők, sérültek, betegek, rokkantak, idősek, lepusztult kis falvakban élők, speciális nevelési igényű gyermekek és családjaik, idősek – a túlélésért küzdenek. Zavarjon minket Rogán Antal órája, mert azt pontosan lehet tudni, mennyi pénzt keres, azt ki lehet számolni, hogy mennyibe kerülhet az az életvitel, amit folytat és azt is tudni lehet, hogy annyi pénzből neki egyszerűen nem telhet olyan órára, táskára, helikopterre, aranyérre. Ebből azt is tudni lehet és tudni is kellene, hogy egyetlen módon juthat akár Rogán, akár tetszőleges politikus ilyen luxusholmikhoz: ha elvesz a közösből. Aki gyaníthatóan, vagy egyértelműen minket lop meg azért, hogy neki több legyen, az bűnöző. Rájuk haragudjunk, ne általában a gazdagokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.