Az Európai Néppárt Elnöksége egyértelműen üzent Orbán Miniszterelnöknek és pártjának, a Fidesznek, hogy nem fogadja el az alapjogok korlátozását vagy jogbiztonság csorbulását. ...a nagyhangú EU-ellenes "Állítsuk meg Brüsszelt" konzultáció elfogadhatatlan. Az állandó Európa elleni támadás, amit a Fidesz évek óta folytat már olyan szintet ért el, amit nem tolerálhatunk. Ez a konzultáció súlyosan megtévesztő. Az Európai Néppárt Elnökségének ülése után Joseph Daul elnök közleménye a magyar felsőoktatási törvénnyel, a civil törvénnyel és az "Állitsuk meg Brüsszelt" nemzeti konzultációval kapcsolatban: Fordításban közöljük:

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elolvastam teljesen EGYÉRTELMŰ AZ ÚJABB HAZUGSÁGA, meg a TONYO HAZUGSÁGA!!!
Várom a frakció lépését a kizárás ügyében!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Jön szép sorjában a pofonok tömege. Szóval kedves egybites 300 forintos budiforradalmár honfitársaim, ki hazudik?
lusta
"A budapesti intézkedések elfogadhatatlanok, az egyetemi szabadságot garantálni kell,"
Ezt Manfred Weber mondá.
papa.49
Elolvastam teljesen EGYÉRTELMŰ AZ ÚJABB HAZUGSÁGA, meg a TONYO HAZUGSÁGA!!!
Várom a frakció lépését a kizárás ügyében!!!
justhpeter
Valakiben felmerült, hogy ki hazudott ? Hét éve ebben a hazugságözönben élünk. Miért most mondana igazat Orbán ?
quadrocopter
"A ma reggeli Néppárti Elnökségi találkozón Orbán Miniszterelnökkel tartott nyílt és őszinte beszélgetést követően az Európai Néppárt kéri a Fideszt és a magyar hatóságokat, hogy tegyék meg a lépéseket az Európai Bizottság iránymutatásainak megfelelően. Orbán Miniszterelnök úr megerősítette a Néppártnak, hogy Magyarország ennek megfelelően fog cselekedni. "

Tetszünk érteni? A Gecivel felmostak, itthon meg eljátsza a hős, kajakos felcsúti huncsávót - hazugságokkal! Brüsszel helyett a Geci kapott stoppot!
lusta
A mai párizsi nagygyűlésen Emmanuel Macron igen érdekes dolgot mondott sokminden más mellett:
˝Ismeritek Le Pen barátait és szövetségeseit. Ezek Orbán, Kaczyński és Putyin rezsimjei. Ezek nem nyitott és szabad demokratat rendszerek. Minden nap különböző szabadságjogokat sértenek meg, a mi elveinkkel együtt.˝
namihami
Van valaki, aki ezzel a hírrel találkozott az MTv1-en, Tv2-n esetleg valamelyik helyi (vidéki) újságban? Ha igen, tegye már meg, hogy belinkeli a címet.
Számíthatok nagyobb tolongásra? Hát ezért oly stabil a Fidesz vidéki szavazótábora. Nem is hallhat a Vezére pofonjairól, mert kizárólag a hozsanna szól mindig.
lusta
@namihami: Sajnos rosszabb. Ez nem pofon, hanem hazugság. Daul világosan megmondta, a sorosbérenc felcsúti kis tolvaj pocakos zsebcézár, aki g..i és besúgó, megígérte, megesküdött,, visszavonják, megváltoztatják, az uniós előírásoknak megfelelően, stb. csinálnak mindent. Idehaza meg pont mást mond. Mire is költi az állam a hazai és az európai adófizetők pénzét?
namihami
@lusta: Ezt írtam.
Pofon, amit a Vezér kapott és ezt a hazugságai sorozatával takarja az őt szerető, mi több, imádó népe elől. Ők azok, akik ezeket a blogokat sose olvassák vagy ha mégis, akkor jön a jobbos kommentelők ""igazság kereső"" reakcióinak sora.
Ezeket a maflásokat, tockosokat takargatja a hű sajtója a plebs elől.
RonaGyuri
Félreértés

A szombati EPP megbeszélésre nagyon másképp emlékeznek a felek

Legalább is az elhangzottak értelmezésében alapvető eltérések vannak a pártcsalád vezetése és Orbánék értelmezései között. Egészen pontosan arról van szó, hogy mit értenek az elhangzott szavakon. S itten van az a bizonyos eb elhantolva. Orbán már nagyon régen – több más elmebéli probléma mellett – egy speciális szómágiába szenved. Abban, amit „a nyelv politikai célú eltorzítása, mely a szavakat önkényesen másként értelmezi”-ként definiál szakirodalom.
Konkrétan az átgondolás és a megfontolás szavak eltérő értelmezéséről van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.