Az NFM ismét csak titkolná, milyen tanulmányok készültek el, így az ügyben bírósághoz fordultunk. Mivel a bevándorlási ügyek alakulása új helyzet elé állítják (így! – a szerk) mind az Európai Unió vezetését, mind a tagállamokat,- köztük Magyarországot is -, a kormányzati döntések, álláspontok megalapozásához szükség van kiegészítő szolgáltatás igénybe vételére” – a hvg.hu birtokába került dokumentumok szerint ezzel indokolta 2015 decemberében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), miért kellett egy újabb, 790 millió forintos szerződéssel kiegészíteni azt az önmagában is brutális összegű, több mint 6 milliárd forintos tanácsadói szerződést, amelyet alig két hónappal korábban kötött a tárca a Századvég Alapítvány és a Századvég Gazdaságkutató konzorciumával. A bruttó 6 milliárd forintos kere...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Oh csak a címzést vétették el

Ártunk és qurmányunk legdurvább érvének is van valós alapja

Persze nem úgy, nem abban és nem azért, de van. Mármint arról az elképesztő vádról van szó, hogy a Sororsék (bármit is kelljen ez alatt érteni) kifejezetten anyagi hasznot húznak a migráncsokból.
A hvg.hu ma reggeli írásában számol be róla, hogy: „Mivel a bevándorlási ügyek alakulása új helyzet elé állítják mind az Európai Unió vezetését, mind a tagállamokat,- köztük Magyarországot is -, a kormányzati döntések, álláspontok megalapozásához szükség van kiegészítő szolgáltatás igénybe vételére” indoklással „a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) újabb, 790 millió forintos szerződéssel egészítette ki a Századvég Alapítvány és a Századvég Gazdaságkutató konzorciumával.” kötött gálás szerződéseit.
Nos lehet rosszul vagyok tájékoztatva, de úgy tudom, hogy a Századvég az nem Soros-bérenc. Bár ha nagyon megkapargatjuk annak megindulásánál is lehetnek bőven Soros-pénzek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.