Az Együtt politikusa szerint “teljesen egyértelmű”, hogy Orbán Viktor vagyonnövekedése az megegyezik Mészáros Lőrinc gyarapodásával.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon téved, mármint abban, hogy " Orbán Viktor vagyonnövekedése az megegyezik Mészáros Lőrinc gyarapodásával.". Ő csak az egyik Őfenesége strómanjai közül! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nagyon téved, mármint abban, hogy " Orbán Viktor vagyonnövekedése az megegyezik Mészáros Lőrinc gyarapodásával.". Ő csak az egyik Őfenesége strómanjai közül! =))
quadrocopter
A Geci egy üres szobából is képes lenne lopni!
SystemError
Szerintem Mészáros csak a kirakat...:) Amin jól fel lehet háborodni, ami szembetűnő...
De majd jól megmenti az országot a nemzeti nagytőkés...!:)

Szerintem óriás hiba "csak" Mészárossal azonosítani a Habony-Orbán féla több héjú lopás, hazugság spirál rendszerét...

Nézzük csak a 100 leggazdagabb Magyar listáját:

Felcsuti Zsolt 100milliárd 2016-ban:
"Felcsuti Zsolt (Budapest, 1971. május 26. –) ipari befektető, az MPF Industry Group főrészvényese, alelnöke a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének, a magyar Nemzetgazdasági Miniszter tanácsadója. Magyarország 7. leggazdagabb és 17. legbefolyásosabb személye."

Tehát az egész ipari szektor legnagyobb oligarchája és vezetője(Nemzetgazdasági Miniszter tanácsadója)...:)

Csak egyet említettem a listából. Viktornak nem 300 milliárdja van, hanem 1000. Csak az évi eu-s támogatás 1500 milliárd. 7 év és tegyük fel csak 10% csurog vissza konkrétan a fideszhez az 1000!!! De nem beszéltünk nyugdijkasszáról stb...:)

Ez egy több rétegű hazugság spriál! NE BECSÜLJÜK LE HABONYT!
SystemError
A másik, hogy Mészáros legál vagyona valószínüleg fele lehet a valósnak...:)
wagabund
@Horizont: ..." Mit kezd ekkora hatalmas vagyonnal? És minek ekkora vagyon?"...

Majd évek(évtizedek)múlva az idegenvezető bemutatja a magyar turistáknak(is)..
- tessék jól körbenézni, mert ez a kastély, és a többszáz hektáros arborétum évente csak egy napon látogatható, hogy ne zavarják a tulajdonosok nyugalmát...miniszterelnök volt az illető...

-nem, nem találkozhatnak vele, ilyenkor a Polinéziában lévő egyik szigetén pihen..majd talán jövőre..tessenek továbbmenni...sokat kell még sétálni, nagyon nagy a kastély..
magyarbakancs
Teljesen mindegy mekkora a vagyona Orbán úrnak.
Lényeg ne tudja élvezni.
Hogy az mi módon vakusul meg az is mindegy.
SystemError
@Horizont: 09:08 A kérdésedre a válasz szerintem lélektani:) Orbán Viktor nem változott semmit, mindenki arról beszél, hogy igen, de lélektanilag semmit:) Csak a változók változnak a képletben de ő nem. Egy jobb radikál ugyanaz, mint egy bal radikál. Annyi, hogy más utcába születtek, más szülőkkel, más környezetben, radikál maradt! Szerintem Orbán elteszi magának, ami kell, de az 1000 pengő az a hatalom megtartására kell, bukás utáni újrakezdéshez. Ő sem hülye és legfőképpen nem olyan ember, aki ne tanulna a hibáiból. A probléma az, hogy beteg és istenkomplexusos lett az elméje. Ő az "életmentő orvos", ezért ő a "jogok" tekintetében több az átlagnál. Mindenre felhatalmazza a "nemes" cél!:) Szóval hiba Orbánról azt gondolni, hogy csak a pénzért teszi ő elképzelt egy konkrét országot, ami szerinte jó és ezt radikálban végigviszi. Ahogy kiűzte a komcsikat is(és mindenki komcsi lett), aztán megmondta, hogy ki a Magyar, aztán megmondta a Magyar milyen oldali, Soros, eu, stb.. Sok lett a személyiségeit támadók száma:) Szóval Orbánt sem szabad egy sima pénzéhes embernek nézni és Habony sem egy sima kokós "újgazdag" hülyegyerek! Ezek kibaszott tehetséges, beteg agyú állatok! Az ehhez szükséges harci pózban lehet csak harcolni ellenük!:)

Sajnos az amit loptak pl médiát már nem lehet visszavenni tőlük(vagyon szinten), mert azonnal el is értéktelenedik, ha buknak, tehát az a "közpénz" odalett..:( Vagy eleve kidobott pénz volt kitömni pl:mtv.
A többit azért lehet vizsgálni jogi úton.. Nem tudom, hogy olyan van-e a jogban, hogy ha lopott vagyonnal gazdálkodik valaki, akkor az utána lévő gazdagodás is eleve illegitim? Ha nincs akkor be kéne vezetni!:)
Aki Én
@RonaGyuri: És ez csak a publikus vagyon.
Fradigege
Azért egyre mohóbbak, mert a Simicskának leosztott lóvé nyomát már bottal üthetik. A mészáros mellett a garancsi is egy stróman. Az egész galeri stróman.
bakegya
VAN AZ DUPLÁJA IS-le kell ültetni egy ügyfélkapu mögé és ÖNBEVALLÁSRA KÉNYSZERÍTENI-
aztán meglátjuk:::!!!
F_Viktor
@Horizont: Irod:
"Mit kezd ekkora hatalmas vagyonnal?"

Annyi az ertelme a vagyonanak, hogy meg 80 ev mulva, a dedunokaja is iranyitani fogja a magyar gazdasagot, s ezen keresztul hatalmas politikai befolyasa lesz, barki is legyen kormanyon.
Yoda69
Amig ez a vagyon az orszagban van, addig visszaveheto tole, a bukas utan.
Ludmilla
az nem orbán vagyona,hanem a népé,amit majd szépen visszaad,kamatostól
Yoda69
@Horizont: Torvenyesen ennyi penzt nem kereshetett. Ha le is van papirozva, akkor az okirat hamisitas. Szerintem el lehet kapni a gecit, csak ahhoz elobb buknia kell.
wagabund
feltartott ujjal jelezném, hogy a gripenek mutyijáról is qurvanagy csend van...pedig vizsgálódtak, elítéltek mindenféle grófot, ezt-azt, mindenféle balekot... de itt? béke honol...

szeretnék egér lenni azon a padláson, ahol az abból származó pénzecske hegyet számolgatják..ugyanis sosem érnek a végére.
Hellcat
@Horizont: Tudod mit csinál ekkora vagyonnal? Kellő időben visszaforgatja politikai hatalommá. Nem lepődnék meg ha előbb utóbb esetleg kiesnének a kormányzásból, távol maradnának picit néznék meszsiről hoygan haldoklik az ország, hogyan fulldoklik mindenki abban a fostengerben amit csináltak, aztán mikor kell akkor hirtelen megjelennek újra, előadják a nagy nemzeti megmentőket ilyen szöveggel, hogy "na látjuk újra ránk van szükség mert haldoklik az ország" aztán újra hatalomba kerülnek és lophatnak.
Béla333
Ezt a vagyont csak akkor lehet (sajnos) visszaszerezni, ha rá lehet bizonyítani a hivatali korrupciót, a bűnszervezetet, stb, stb.
Természetesen nem a Polt féle ügyészséggel, hanem egy független, akár nemzetközi vizsgálat, eljárás keretében.
Nem lesz egy könnyű menet, de ha rájuk hagyjuk, akkor azzal azt üzenjük, hogy velünk így kell (el)bánni, ahogy ez a hazaáruló, korrupt, tolvaj krptokrata banda elbánt velünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.