Úszik a tartozásokban az önkormányzat és az adóhivatal felé a szolnoki Tisza Szálló kínai tulajdonosa. A város vezetése gondolkodna az ingatlan megvételéről, de a kínai tulajdonosok az épületért jóval többet kérnek, mint amit az önkormányzat megadna. A szálló 2010-ben került hozzájuk, nem kizárt az sem, hogy a Túró Rudi kinti bevezetésére adott állami eximbankos hitelből vásárolhatták meg az ingatlant. A túródesszert sikertelen kínai piacra dobásából büntetőeljárás is lett, de az ügyészség nem tudta egyértelműen megállapítani a kínai gyanúsítottak bűnösségét. Mivel a szálló fejlesztése és renoválása már több mint két évtizede elmaradt, a Tisza-parti város lakói 2010-ben nagy reményeket fűztek a szálló új gazdáihoz, az sem számított, hogy egy kínai cégről van szó. Még azt sem hozták fel velük szemben, ami a sajtóban nyilvánosságot kapott, és nem vetett jó fényt a külföldi vevőre, hogy állítólag abból a pénzből tellett neki az impozáns épületre, amit az államtól kapott az itthon oly...

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na most aki ebben a buliban játszott, azt mind becsukni, ügyvéd, bankár, kínai, kormányember, tökmindegy mindet a sittre!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.