A műtéti eszközökön és a kórházi ágyon kívül nagyjából mindent a betegnek kell venni a műtétre a SOTE I. számú női klinikájára, írja az Index egy, a kórházban osztogatott szórólap alapján. Ennek így szól a szövege: "Szükséges dolgok az Intenzív osztályra: szénsavmentes víz pohár evőeszköz tisztálkodási eszközök bugyi betét papír zsebkendő WC papír saját gyógyszerek törülköző 2 db fásli (10 cm-es) – műtősegédnek kell adni, a műtőbe menet"

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A fásli új, de a többi sajnos régi szereplő a listán..:(

Miért csinálják ezt? Ezt nem értem ebben az elmebetegben, hogy odadobna pár milliárdot az egészségügybe, jól meglobogtatná a habony tv-ben és ő lenne a "kikezdhetetlen" sztár! Nem szenvedjetek!:)
Félek tőle, hogy kivérezteti, hogy aztán majd a nemzeti nagytőkés Mészáros jótevő Lőrinc isten és Orbán Viktor segedelméből felújíthassa...!:)
solidedge
Ja, és orvos sincs. Viszont ki lehet bérelni a műtőt fél órára és odabent azt csinálhatsz amit akarsz.
magyarbakancs
Alul finanszírozott a kórházak.
Sajnos mindenre nincs pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.