Ilyen problémafelvetésekre kellett reagálnia Németh Szilárdnak egy beszélgetésen. Talán még őt is meglepte, hogy vannak emberek, akik tényleg mindent bekajálnak, amit a Fidesz mond nekik. Kedden este hatra nagyjából 30, szinte kizárólag 60 év fölötti vendég gyűlt össze a VIII. kerület belsejében, a Polgárok Háza nagytermében, hogy megnézzék, amint Stefka István, a politikai rendszereken átívelően is sikeres újságíró beszélget Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével. Már az esemény Facebook-leírása is sokat ígért, így szólt: „A magyarországi »quislingek«, a külföldről pénzelt álcivilek milyen károkat okoznak Magyarországnak?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Nincs mit hozzátenni. ...és ezek elmennek szavazni, választani...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Lám a teremtő még fokozni tudja a korábbi tréfáját azzal hogy párosítja, egymás mellé ülteti a technológiai selejtjét, hogy lássák a hívők mi sül ki az ilyen "nagy szellemek" polémiájából. Én örülök a jelenségnek, meg kell mutatni az embereknek, éles határvonalat húzva, hogy milyen a normális alkotó ember ezekhez képest.
papa.49
@nezelodo: A bukásuk után fogadni mernék, hogy mint a szarnak szokása megint felúszik a felszínre mindkét baromarcú állatt!!!
Aki Én
@cs.n.: ,, ő ugyan olvassa a Magyar Hírlapot és a Magyar Időket,"
Akkor ne csodálkozzunk, hogy nincs képben.
Nessy
@Pálinkafőző Rézüst: Már lassan elérik a Marianna árok fenekét!
papa.49
@Nessy: Csak maradnának ott is végleg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.