Végső soron teljesítette a Fidesz a 2010-es választási ígéreteit: megvalósult az erősebb állam és egyfajta rendpártiság, de az egészségügy rendbetétele elmaradt. Az állam saját magára fordított kiadásai jelentős mértékben elszálltak és nőtt az állami kontroll a gazdaságon, a jóléti kiadások ettől elmaradva ugyan, de emelkedtek - ez derül ki az állam funkcionális kiadásainak elemzéséből.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Annyira csodát tettetek ti itt a rendszerváltás óta közös erővel, de főleg pláne mióta egy
leselejtezett focista lett a király, hogy az valami beszarás. Mert csak csoda kell ahhoz, hogy az egyszerűagyú kisember amúgy sem túl barázdált agya odáig simuljon, hogy még tapsikoljon is, amikor eladják a lába alól a földet, a feje fölül a tetőt. Hát itt van olyan, aki istenbizonyra elhiszi, hogy egy lúdtalpas­agyú gázszerelő szakmunkás a csoda hét éve alatt fel tud kapaszkodni a szakadt kockaladától a milliárdos jachtig. Saját erőből. Az, bazdmeg.
Valóságos csoda kellett ahhoz is, hogy a seggben kitérdelt inetellektusú Vajna András
hazatántorgott parókakészítőből fánk­ és filmügyi nagyonbiztossá, valamint kaszinócsászárrá
szivarozza fel magát. Aztán ott az orrtisztítók védőszentje, az ösztönös titkos tanácsadó, akin a legdrágább ruha is úgy áll, hogy hirtelen el sem lehet dönteni, jön, megy, vagy betépett. És akkor még nem is beszéltünk a focikirály nájlonotthonkás feleségéről, aki két pofára vásárolja a földeket, miközben az ura ingajáratban vonatozik Svájc és Azerbejdzsán között. Jut is eszembe! Tudsz valamit arról Lalikirály, hogy mennyi termőföld és kastély nincs még a legismertebb 10 pere, vagy putty nevén? Nem tudsz, honnan tudnál? Az nem volt a papírodra írva. Csak az, hogy az egyszerű kisember karácsony előtt kap egy marék szaloncukrot és meg kell simogatni a fejét, megvakargatni a füle tövét. Hadd röfögjön boldogan. Mert jön a választás."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@fergeteg: ennyi telik, habonyművek? Hát ez szánalmas.
magyarbakancs
@nusika: A Magyar politikai, és gazdasági, pénzügyi értelmiségnek meglehet köszönni, ami jelenleg, van az országban.
Ezeknek a felelősek az országnak a tönkretétele.
Eladott Ország
@fergeteg: Nem sokáig fogsz pofázni szarházi fidesz moslék.
Cefi
@fergeteg: Az anyád valagát te biciklis fasszopó! Ez már legalább a tizennegyedik nicked, te orbánfasszopó köztörvényes hazaáruló gyilkos.
Equus
@Cefi: ne dicsérgesd, csak a munkáját végzi az orbánfasszopó köztörvényes hazaáruló gyilkosoknak. Szegény... sztem még 30 ezüstöt sem kap érte, de vmiből élni kell...
Aki Én
@fergeteges: ,,dupla cigánysegíly."
Dupla??? Az évi 100 milliárd nem több?
A többi butaságod egy poénra sem érdemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.