Már a volt TV2-sök sem tudják szó nélkül nézni, ami a Tényekben történik. Gönczi Gábor most Tatár Csillától kapta meg a magáét, nem is akármilyen formában. A TV2 esti főhíradója, a Tények a csatorna átstrukturálása óta a figyelem középpontjában áll, ám általában nem a hiteles és kiegyensúlyozott riportjai miatt kap figyelmet. A csatornától ilyen-olyan okokból távozott kollégák pedig előszeretettel kommentálják volt munkahelyük botlásait. Most is így történt, Sváby András az alábbi képet posztolta az egyik esti híradóból:

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat igen, sokszor egy elet sem eleg arra, hogy megismerjuk a masikat. Viszont Csilla oruljon, hogy idejeben kilepett ebbol a kapcsolatbol.
Most legalabb nem neki kell miatta szegyenkezni.
Az ujsagirok meg elegge gyokerek, ha nem tudjak dekodolni Csilla megjegyzeset - Napnal is vilagosabb a velemenye..
karma1
@RonaGyuri: Talan azert, mert nyilvanos volt, nem? Kulonben, ha csak az orra alatt mondja, ugy maga ele? Valoszinu az a resze a csunya, amit nem kotott a firkasz orrara..:o)))
RonaGyuri
@karma1: Tudod drága ez azért nem ennyire egyszerű dolog. Ezek a perc-emberek - bármelyik helyett egy tucat áll sorban a képernyőre vágyakozva - megfelelési igyekezete (na jó korom miatt sok ilyet láttam) meglehetősen általános, legalább is ebben az országban. Náluk sokkalta különb újságírók is igyekeztek ezerrel, gondolom ma sincs másképp.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.