Vona-Szabó Krisztina nyilvános fb-posztban közölte, hogy az éjjel fidelitasosok matricákkal ragasztották tele a kocsiját és a postaládájukat – szúrta ki a 444.hu.

A jobbikos elnök felesége Simicskás ragacsokat talált több helyen is, amivel a Fidesz ifjúsági tagozata arra utal, hogy "mindenük Simicska Lajosé".

Vona felesége nem díjazta az akciót, így reagált Facebookon:

Vagány, csinos, tökös cselekedet. Felmatricázni a politikai ellenfél feleségének autóját. Csettintettem is. Ez igen! Ilyen férfiak kellenek a hazának, rögtön nem is kell kerítés. :)

Csak az van, hogy mi sajnos nem vagyunk okosabbak, mint "Cukkenberg", nem százszorozza meg magát percenként a fizetésem, a kocsimat sem Simicska Lajos vette, hanem mi. Szar ügy.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
S ha arra gondolok, hogy ennek az agyhalott gyülekezetnek erre a baromságra adott a fideSS 100 milliót, "viszketni kezd a tenyerem".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Mondhatnánk, hogy ennek a degenerált fidelitaszos csürhének is akadt egy testhezálló, komoly munka, mint a matricázás, de hát sajnos még ezt sem tudják megfelelően végezni. Ragasztanak oda is, ahova nem kéne. Még ebben is felkészületlenek, tehetségtelenek és lúzerek.
De vajon miért nem Mészáros matricákat ragasztanak? Nincs annyi matricájuk?
grincss
Tökön rúgták a szódás lovát, mert haragszanak a szódásra?
Hellcat
Milyen pénzekből csinálja a fidelitasz a matricázást?
Aki Én
@grincss: Valami olyasmi. Mióta felreppent a hír, hogy Vona meleg bárban járt, nem bírnak magukkal a kis csicskák. Beindultak rá, meg akarják szerezni.
Sámannus
Állítólag a Bayer hangoztatja, biztosan ő is odajár:-O))
Jozefina
Anikó asszony sem etalon!!! Sőt!!! Egy gazember bűnpártoélója!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.