"Meleglobbistaként" próbálták lejáratni, de Fekete-Győr szavait tejesen félrefordították. A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Fekete-Győr Andrást próbálta lejáratni egy svájci lapnak adott interjúja alapján. A Momentum Mozgalom elnökéről szerintük bebizonyosodott, hogy „meleglobbiember”, akinek az azonos neműek házassága az egyetlen politikai programja, és ezt fontosabbnak tartja, mint a határok védelmét és a magyar emberek biztonságát. Csakhogy Fekete-Győr nem ezt mondta az interjúban.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Sztem ez egy kamuhír, mert keresztény ember ilyet nem tesz, hisz talpig becsületes!
Alulról!
grincss
Sztem ez egy kamuhír, mert keresztény ember ilyet nem tesz, hisz talpig becsületes!
Alulról!
RonaGyuri
az itt említettek csak egy részét képezik a közleménynek:

Ez az amit nekik nagyon nem kellene firtatniuk

Ami az IKSZ baromkodása mögött van

Sajtóhírek szerint a fiatal KDNP-sek mentek neki a Momenetumnak pontosabban „Fekete-Győr Andrásnak, aki beállt a politikai korrektség balliberális katonái közé”. Nos most olvastam az MTI vonatkozó közleményét, ami „A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye” címet és „ Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)” aláírást tartalmaz!
Azonban mindet eltörpül a szöveg mellett:
„egy törpe kisebbséget érintő kérdést tűz a zászlajára, ami ki is meríti programját.
A meleglobbi igen erős Európában, a társadalmi támogatottságánál sokszorosan nagyobb médiával, úgynevezett jogvédőkkel és álcivil szervezetekkel rendelkezik, sőt politikusokat is megvettek. A legtöbb esetben bizonyítható módon Soros Györgyhöz köthető pénzekből finanszírozzák tevékenységüket és akcióikat.”! =))
Aki Én
És ha így lenne? Értük lobbizik. Mi a bajuk pont ezzel a kis ratyiknak?
Eladott Ország
"Mi lesz velünk? Megmondom én, hogy mi lesz: jó lesz nekünk, mert az utánpótlás kereszténydemokrata nemzedék (a továbbiakban IKSZ) teszi a dolgát. Fordítsuk le IKSZ-­ről Y­-ra. KDNP nevű képződmény utánpótlásának szellemi szintje. Nem lenne baj, ha az állam fizetné az udvarlással elkerülhetetlenül együtt járó pizzát, vodkanarancsot, mozijegyet, vagy a szaporodás jegyében akár a perforált óvszert is. Az állam manipuláljon a média minden lehetséges eszközével, erőltesse tűzön­vizen át a nem működő házasságokat, büntesse azokat, akik számtalan oknál fogva 30 éves korukig nem találták meg életük párját, a férfiakkal ellentétben a nők karrierjét kösse gyerekszámhoz (végül is a nő nem több tenyészállatnál, majd ha mind a hármat felnevelte, akkor még akár Kövér László titkárnője is lehet) és szabadítson rá a fentiekkel egyetértő fiatalokat különböző családokra, hogy átvállalják a mosogatást és a 3 gyerekkel együtt járó örömöket és kínkeserveket."
Nessy
Ez már nem normális! Miért kell melegnek lenni ahhoz, hogy ne értsen egyet valaki pártunk és kormányunk működésével?
Nem tudják elképzelni, hogy egy hetero megérthet, és elfogadhat egy meleget?
Kéretik mellőzni a Bibliát! Hiszen még a Tíz parancsolatot sem ismerik, vagy ha meg is tanulták, be nem tartják!
Sőt, a házasságtörés is halálos volt anno! Na, hogy is van ez Uraim?
Farizeus egy társaság! Jelenleg önök is az Aranyborjút imádják, ha nem vették volna észre!
Úgy bánj felebarátoddal, ahogy kívánod, hogy veled bánjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.