Drónról vette fel a Parlament épületét a Drone Media Stúdió csapata. Még mindig szép a Steindl Imre által tervezett épület.

Drónról készített felvételeket a Parlamentről a Drone Media Stúdió csapata, a Steindl Imre által tervezett épület minden irányból és magasságból mesés látványt nyújt. 

A felvétel alatt Kodály Zoltán Galántai táncok című darabját lehet hallani.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A Gripeneket nem riasztotta Kövér-Tapló László?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nemkati: Ez úgy volt az igazi ahogy volt, amit alakítottak azzal csak rontottak a dolgon!!!
nezelodo
Na hol voltak a dobóhálók, hogy befogják a drónt? Vagy mégis jobb lett volna egy sólyom? Lehet, hogy a gránátvetős drónok Hatvan pusztán védik a Lenci bérleményét, meg az ott parkoló traktorjait!
verőce21
Gyönyörű ez az épület. Méltán lehet büszke rá a magyar nép!
nemkati
@quadrocopter: @nezelodo: Hát igen, mi az, hogy a gránátvetőket nem vetették be, elvégre pont a drónok miatt lettek beszerezve! Most mi van, Kósa hazugságban marad?
papa.49
@nemkati: A pénz már elment a ,,gránátvetők,, (a szarágyúk) még nem érkeztek meg, de szerintem nem is fognak megérkezni, elírták a számlaszámot az átutaláson))))))))))))))))))
nezelodo
@nemkati: Ezeket, így a kupaklalát sem izgatja ha hazugságon kapják. Lássuk be, nem egy nagy teljesítmény ha valaki észreveszi hogy hazugság jön ki a száján. Az a dolga, és már teljesen torzult, az igazságtól szájzárat kapna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.