Egészen más úgy a Brüsszellel folytatott vitákban tárgyalni nemzeti, illetve gazdasági kérdésekről, hogy a kormány a magyar választók egy jelentős részének a véleményét maga mögött tudhatja.

Ezt mondta Kocsis Máté (Fidesz) józsefvárosi polgármester a nemzeti konzultáció témájában tartott országjáró körút szolnoki állomásán csütörtökön.

A politikus a szolnoki fórum előtti sajtótájékoztatón hangsúlyozta: ezért különösen fontos, hogy minél többen töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Úgy látják – tette hozzá –, hogy a már beérkezett válaszok döntő többségében az emberek támogatják a kormány politikáját.

Kocsis Máté emlékeztetett: a bevándorláspolitika mellett Magyarország több, gazdasági jellegű ügy eltérő megítélése miatt áll Brüsszellel vitában.

A vitákkal kapcsolatban kiemelte, hogy a magyar embereknek tisztán kell látniuk: "két világ között választhatnak".

Az egyik, a jelenlegi kormányzat által képviselt, nemzeti és gazdaság érdekekre épülő magyar, míg a másik, egy globális, pénzügyi spekulációk jellemezte politika – mondta. Kocsis Máté arra figyelmeztetett, hogy "a másik oldal erejét nem szabad lebecsülni", mert médiatámogatottsága és pénzügyi befolyása alapján jelentős erőről van szó.

Látni kell például, hogy a Soros Györgyhöz köthető szervezeteken keresztül hogyan próbálják meg a magyar közvéleményt manipulálni, és azt is, hogy "Soros zsebében jó néhány politikus ott lapul a baloldali pártokból" – tette hozzá. Kérdésre válaszolva azt mondta: eddig körülbelül félmillió válasz érkezett vissza, és ez a nagyságrend körülbelül megfelel annak, amit a korábbi nemzeti konzultációknál tapasztaltak.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mátékislány mit keresel te Szolnokon, minek jössz te ide, húzzál hamar haza a búsba!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
kocsis máté a náci (MIÉP-es) buzi.
Hogy van feleséged? (Hogy van a feleséged?)
Latens buzi vagy, ahogy a MIÉP megszűnése óta latens náci.

Komolyan mondom, csak rád kell nézni, és semmi jó nem jut egyből az ember eszébe, csak sok rossz - ránézésre.
Érted, még nem mondtál semmit, és már gáz vagy.

Aztán mondasz dolgokat (néha hallgatni arany) - amik erősítik a szabályt, hogy nem TE vagy a kivétel. (szerintem nem értetted, de ez a legkissebb probléma a te-, és az én számomra is)
solidedge
A kormány úgy próbálja legitimmé tenni a baromságait, hogy a milliárdokat elnyelő hazug propagandával megtévesztett tudatlan embereket használja fel bizonyításul.
Nessy
Hiszen eddig is azt mondott, amit akart! Mi a nyavalyának kell milliárdokat elszórni egy ellenőrizhetetlen, ostoba kérdéseket feltevő, konzultációnak csúfolt inzultációra? Arról nem is beszélve, pár ürge neki ül a számítógépnek és két nap alatt meg van 8 millió beküldött, kormányt támogató vélemény!
Kocsis Máté nagyon akar teljesíteni!
Aki Én
Az emberek úgy fejezték ki véleményüket, hogy telibe szarták a nemzeti inzultációt.
Ezt Brüsszel is érteni fogja.
magyarbakancs
Az emberek véleménye érdekelné a kormányt nem stadionokra,kisvasútra,gyűlölet kampányokra költenék a Magyar,Európai polgárok adópénzét.
És az EU-ból jött pénzeket nem a saját klientúra ki építésére fordítanák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.