Százas-ezres nagyságrendben hagyhatják el a Farkas Flórián vezette Lungo Dromot a miniszterelnök multifunkciós romaügyi biztosában csalódott tagok. A pár éve még az Országos Roma Önkormányzatot, tavalyig pedig a milliárdos visszaélések miatt bedőlt Híd a munkába programot is vezető politikus szerintük nemcsak a konkrét forrásokat, hanem a romák felemelkedési lehetőségét tapsolta el. A kilépők hamarosan új, országos roma közéleti szervezetet alapítanak a hitelét vesztett Lungo Drom helyett. Nagy kérdés, hogy a Fidesz 2018-ban ismét fel meri-e vállalni eddigi szövetségesét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Állítsátok már meg flórit!
Mikor kap már észbe a kormány? Olyan érzésem van mintha valakikről nagyon súlyos dolgokat tudna és azért nem merik felelősségre vonni a mocskos cigányt.
"arról is felröppentek hírek, hogy a lejáratódott Lungo Drom helyett maga Farkas is létrehozna egy tiszta lappal induló szervezete"
Nem rossz ötlet új név, régi vezetés még több lenyúlás.
A cigányságnak kell fellépni ellene, minden bizalmat megvonni tőle, keményen elszámoltatni és felelősségre vonni.
Kívánom, hogy az új roma szervezet flóri mentes legyen. Ideje hogy a fiatalok a kezükbe vegyék a sorsukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.