A Marcali Rendőrkapitányság nyomozást folytat négy férfi ellen, akik közül két főt kábítószer-kereskedelemmel, a másik két főt kábítószer-birtoklással gyanúsítanak.

A nyomozás adatai alapján Sz. András 2016 májusában anyagi ellenszolgáltatás fejében megegyezett F. Balázs böhönyei lakossal, hogy közösen kannabisz növényt termesztenek, továbbá megállapodott Cs. Zoltán tapsonyi lakossal, hogy a böhönyei erdőben kijelölt területen elültetett kannabisz palántákat felügyeli és vigyázza.

Kábszer-razzia Böhönyén: zsoltároskönyv rejtette a pénzt

Növény a pincében

Fotó: police.hu

A megtermesztett növényeket Sz. András F. Balázs részére adta át, akinek az volt a feladata, hogy a növényeket egy böhönyei ingatlan pincéjében tárolja, a ház padlásán pedig azok leveleit kiszárítsa. A férfiak a kábítószert különböző személyek részére személyesen, illetve egy közeli üzemanyag-töltőállomáson értékesítették.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai és a marcali rendőrök összehangolt akciója során a személyeknél megtartott házkutatások során összesen 46 tő cannabis növényt, 3512 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 72 darab kábítószergyanús növényt és töveket, gáz- és riasztófegyvert, valamint kábítószer termesztéséhez szükséges műszaki eszközöket és több, mint hétmillió forint készpénzt foglaltak le.

Kábszer-razzia Böhönyén: zsoltároskönyv rejtette a pénzt

Készpénz a zsoltároskönyvben

Fotó: police.hu

A rendőrök a négy férfit előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki, majd a kábítószer terjesztésével gyanúsítható két férfit és F. Balázst őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását. Cs. Zoltán a nyomozás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.