Önkényuralmi jelképeket is hoztak magukkal annak a Putyin-barát motoros bandának a tagjai, amely éppen Európában turnézik. Budapest soron kívüli állomás volt a túrán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
index.hu/belfold/2017/05/04/a_lengyelek_kitiltottak_oket_nalunk_vigan_koszoruztak_putyin_motorosai/

A 168 órára hivatkozva írta meg a 444, hogy ma a Fiumei úti Sírkertben illetve a Szabadság téri szovjet emlékműnél vígan koszorúzhatott az Éjjeli Farkasok nevű motoros banda. Az ünnepségek során annyi önkényuralmi jelkép volt látható, hogy komolyan aggódhatunk Lázár János egészségéért, ha megnézi az ott készült felvételeket.
Az Éjjeli Farkasokról leginkább azt érdemes tudni, hogy a Hells Angels mintájára szerveződő orosz motoros klub, akik annyira jóban vannak az orosz kormánnyal, hogy Putyin egy alkalommal még fel is vezette a vonulásukat. Ukrajnában pedig a megbukott, és luxusvillájából elkergetett miniszterelnök, Viktor Janukovics oldalán is felvonultak.

Mint megírtuk, hétfőn Lengyelországba nem engedték be a klub orosz tagjait, akkor a klub egyik tagja azt nyilatkozta, hogy a belépést azzal az indokkal tagadták meg a hatóságok, hogy gyaníthatóan szélsőséges csoportokhoz van közük.
Hogy rohadna meg aki ezt megengedte !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.