Soros György nem tud elbújni a szemfüles kormánysajtó elől. A kormánypárti lap szerint ugyanis arról írni, hogy egy magyarországi otthonban rossz körülmények uralkodnak, felveti, hogy újabb lejárató kampány folyik hazánk ellen. Sőt, nem egyszerű lejárató kampány, hanem Soros György mesterkedése, ugyanis a Mental Disability Advocacy Centre-t a Soros-féle Open Society Foundations alapította 2002-ben és azóta is a szervezet egyik támogatója – írják.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Üldözési mánia, ezeket kellene oda bezárni, kényszerzubbonyban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@Dr plágium: Ha netalántán meg is szüntetik az ilyen jellegű intézeteket, félő, hogy ezeket a gyerekeket haza adják a szülőkhöz, és kapnak majd havi 20 ezer gondozási fizetséget. Ezek a gyerekek a nap 24 órájában segítségre szorulnak. Ki tudja majd ellátni őket? Szóval csupa kérdés az egész.
papa.49
@Veleda: Én is így gondolom láttam egy kb. 2 perces riportot a kerítésen keresztül próbált kommunikálni a riporternő az egyik ápolttal, akinek a ruháján igen egyértelmű nyomok mutatják az ápolás szintjét!!!
Az a valaki aki a kerítésen belül állt, néhány jó szó után a kezet csókolta a hölgynek, mert örült, hogy emberi hangon szólt hozzá!!!
Ha ennek az ámokfutásnak egyszer vége lesz ezeket a tetves szemeteket mind lassú kínkeserves halállal kell kivégezni, hogy éljék át a szenvedést amit ők okoznak az embereknek!!!
Dr plágium
@Veleda: Az a baj, hogy a szülők azért adták be őket, mert otthon nem tudják vagy nem akarják ellátni...már leírtam egy másik cikknél ezek a gyerekek nem tudnak családban létezni. Arról nem beszélve nagyon sok gyereket azért emeltek ki a családból, mert bántalmazták vagy nem megfelelően látták el őket.
szaboria1
A képeket elnézve a Magyar idők újságíróját én egy hétre bezárnám oda és azt az ellátást kapná meg amit ezek kaptak akkor nem Sorossal foglalkozna. Mint kiderül ez a nő már egyszer leszerepelt. Kinek a rokona lehet ha újra kinevezték?
papa.49
@szaboria1: Nem biztos, hogy rokon, lehet ,,matrac,, is))))))))))))))
Lásd. mnb.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.