A DK elnöke megvehette volna az állítólagos banki papírokat, de nem tette, mert saját politikai túlélése ezúttal is fontosabb volt Orbán leváltásánál. Szóval ott tartunk, hogy Gyurcsány több mint 10 év után megemlít valamit, ami esetleg fontos lehet. Bár bizonyítéka továbbra sincs. és azért nincs, mert nem vette meg a papírokat. Nem fizetett értük, mert attól tartott, hogy hamisak lehetnek, és őt akarják vele tőrbecsalni. Bár nem bízott a hitelességükben, azért beszél róluk. De csak azért, mert attól tart, hogy valaki más mégiscsak megveszi azokat, és akkor nem csak Orbánnak jaj, hanem neki is, mert tudott róluk, látta őket, megvehette volna azokat, de nem tette.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Béla333: Hagyd mér a csintalan féléket azt sem tudja merre van arccal az patkány.
Aztán a Puzsér az meg ki ?
Egy rakás szar.
Nem a tutit tudom, de undorom van azoktól, akik mint a szélkakas forognak hol ide hol oda.
Hiteltelen politikus az ilyen !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Fuuu...de bonyolult már ez a történet...
36
Én személy szerint unom a témát, de ahogy hallom, körülöttem is sokan.
Béla333
Tegnap esti HírTv-s vitaműsorban (este 9-kor kezdődött, nem tudom a címét) és a Szabadfogás című műsorban is valamikor szerdán az összes vendég, szakértő egyetértett abban, hogy ekkora szarvashibát nem lehet véletlen elkövetni, amekkorát Gyurcsány tett!
A jelek szerint a célja az volt, hogy kifogja a szelet ha valaki ezzel a történettel akarna előjönni, illetve lehet hogy így akarta figyelmeztetni Orbánt, hogy egy ilyen dokumentum került felkínálásra, eladásra, figyeljen oda!
Szemforgató, összejátszó, hazug dolog, a teljes ellenzéket lehetetleníti el, már sokadszor!
Valóban vissza kellene vonulnia!
Eladott Ország
"Mindenki nyugodjon le, és várja ki a végét. Az a gigantikus országrablás, amit Orbán levezényelt az elmúlt években, akkor sem maradhatott bizonyítékok nélkül, ha a kormánypárt természetesen legalizálta és legfőbb politikájává tette a korrupciót. Még egyszer: akinek az elmúlt hét év semmire nem volt bizonyíték, azt Gyurcsány (potenciálisan létező) dokumentumai sem fogják elbizonytalanítani. Szerencsére nem is ez itt a kérdés: hanem az, hogy amennyiben a hazaárulózásból, megbélyegzésből, rágalmazásokból politikai tőkét kovácsoló, öndefiníció szerint soha nem hazudó, szabadságharcos nemzetmentővel kapcsolatban dokumentálható, hogy bizony hagyta magát zsarolni és idegen érdekeknek szolgáltatta ki az országot (ne adj’isten, pénzért), az talán felrázza a még mindig passzív, apatikus tömegeket. Azt persze nem állítom, hogy ez Gyurcsány megtépázott brandjét helyreállítaná, de szerencsére ez is mellékes. Az viszont majdnem biztos, hogy ez nem egy pókerjátszma számára, ahol lehet arra építeni, hogy ha mindenki bedobja a lapját, akkor a sajátunkat nem kell megmutatni. Orbán soha nem fogja bedobni a lapjait, tehát Gyurcsánynak villantani kell azt a royal flush­t. Különben megy a kukába. Aki pedig nem érti, vagy nem akarja érteni hogy miért nem Gyurcsány perel, aki szerint ha nem perel, akkor tuti kamuzik, azt emlékeztetném arra, hogy a legfőbb ügyészt Magyarországon Polt Péternek hívják, aki automatikusan megkapja azokat a bizonyítékokat. A többit ismerjük."
szaboria1
@Béla333: Az M1 -en is próbálkoztak de nem jött be neki.
szaboria1
@Eladott Ország: Gyurcsány nem beszél a levegőbe tudja mikor kell robbantani majd azt a bizonyost. Még most csak pedzeget de lehet, hogy ősszel előrukkol mert akkorra az emberek már otthon lesznek a nyaralásokból és jobban figyelnek mint most. Most aki teheti az a nyár eltöltésével foglalkozik.
Béla333
Ha tud(na) bizonyítani valamit, akkor azt most kell megtennie!
Magyar ügyvéd a múltkor elmesélte az egyik Egyenes Beszéd-ben, hogy nem Gyurcsány dolga eldönteni egy információ igazságtartalmát.
Neki ebben a helyzetben egy dolga van: megtenni a szükséges feljelentést!
De ennek olyan következménye is lehet, hogy hamis vád miatt őt kapják elő, ha bebizonyosodik, hogy csak blöff volt az egész!
De ha meg nem tesz feljelentést, akkor maga ismeri el, hogy csak hazudott!

Tudomásom szerint nem tett feljelentést...
nevemnick
@Béla333: Jómagam is unom ennek a két marhának a hadakozását, de első körben a felszólítás esetén (perelje be 72 órán belül ha nincs vaj a feje tetején) elsősorban nem a ,,vádlónak" kell bizonyítania, hanem a ,,vádlottnak" az ártatlanságát rágalmazás, jó hírnév stb miatt... ami ugye eddig még nem történt meg.
Béla333
@nevemnick: 11.54
Csakhogy ez nem kettejük magán játszikálása!
Ez az ország ügye, ezért Gyurcsány nem döntheti el, hogy mit tegyen ezzel!
Neki ezzel az infóval (ha igaz a dolog, nem csak ő találta ki az egészet!) el kell menni a rendőrségre és feljelentést KELL tenni!
De mivel nem tesz feljelentést, mivel fél a következményektől, így a jelek szerint nem is igaz??!!
nyanya001
amikor együtt kormányoztak, a Vodka László két kézzel szavazott meg mindent
igaz ?
Amúgy Bélám mennyit fizet a Vodka, hogy nem győzöd a hülyeségeit ideposztolni ? :-)
Jobb lenne ha a Vodka először megtanulna tisztességes adóbevallást
készíteni.
Egyébként alaposan megdolgozik azért az alsó hangon 50 milliárd, „szoprán hangfekvésben” 70 milliárd forint költségvetési támogatást ígért szegedi fejlesztésekre hétfőn Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint Botka László komoly polgármester, a támogatásra pedig lesz pénz, mert 4 százalék fölötti növekedést vár 2017-re.
Nyilvánvalóan a Gyurcsányozás ennek az ára.
Na a Vodka az a politikus, aki egy szar nyikhaj !
Béla333
@nyanya001: 12.20
Gondolod hogy engem egy MSZP-s fizet? Nem vagyok eladó!
Amit te nemes egyszerűséggel hülyeségnek nevezel, azt mondja mondjuk Gyurcsány újabb hülyeségével kapcsolatban a teljes Hír TV-Szabadfogás fellépői: Csintalan, Puzsér és még sorolhatnám, de ugyanezt mondja a HVG-től Hont András is!
Csak nyanya001 tudja a tutit, igaz? Meg a tévedhetetlen, az erkölcs bajnoka, a talpig becsületes Gyurcsány Ferenc?!
nyanya001
@Béla333: Hagyd mér a csintalan féléket azt sem tudja merre van arccal az patkány.
Aztán a Puzsér az meg ki ?
Egy rakás szar.
Nem a tutit tudom, de undorom van azoktól, akik mint a szélkakas forognak hol ide hol oda.
Hiteltelen politikus az ilyen !
Clavigo
Megnyugtató viszont,,hogy Botka mesternek nincs problémája Orbán elvtárssal...Igazán ez az ami számít...oszt jó napot..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.