A miniszterelnök-helyettes bajban lehet, hacsak nem nyitott meg egy időkaput Irán és Budapest között. A nemrég miniszterelnök-jelöltnek bejelentkező Lattmann Tamás szúrt ki egy elsőre nem is annyira aprócskának tűnő bakit azon az eljáráson, amely során április 4-én módosították a felsőoktatási törvényt. A CEU ellehetetlenítését célzó, végül sürgősséggel elfogadott törvényjavaslatot Semjén Zsolt terjesztette elő, aki ezt az eljárást egy beadványával kezdeményezte, amelyen szerepel az aláírása, a helyszín (Budapest) és a dátum: 2017. április 3-a. false

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem értem miért terjeszt be bármit is egy N U L L A !!! támogatottságú párt N U L L A !!! támogatottságú embere???
Ilyen alapon és is törvénykezhetnék, sőt, engem nem utálnak ennyien.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Még mielőtt beindulna a hírgyártás, azt meg kell elöljáróban jegyeznem, hogy ezt a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártot és qurmányt legkevésbé sem érdekli.
Aki Én
Nem értem miért terjeszt be bármit is egy N U L L A !!! támogatottságú párt N U L L A !!! támogatottságú embere???
Ilyen alapon és is törvénykezhetnék, sőt, engem nem utálnak ennyien.
lusta
@Aki Én: Nem NULA, hanem MÍNUSZ valamennyi támogatottságú pártnak nevezett tolvaj banda.
Eladott Ország
"A nemzeti kormány a KDNP oszlopos marháit küldte harcba a mai nap örömére, amely
nyilvánvaló tényt Kövér portás és házmester eszelős ordítozása sem volt képes elhomályosítani a parlamentben. Miközben Rétvári lánctalpas cselédnek nem akadt a torkán a szó, amikor vad Soros­egyetemezés közben azt hazudta, hogy az intézmény nem a jogait, hanem az előjogait félti, és a CEU­-t védő külföldi tiltakozókat különben is félretájékoztatta az egyetem; miközben az Orbán nevű, magát kiskirálynak képzelő szolga a magyar kormány jószándékában való feltétlen hitre buzdított két parlamenti, újságírók előli menekülés közben, a nap hőse külön Semjén Zsolt. Akivel kapcsolatban eddig sem voltam képes a rokonszenv legapróbb csíráját sem felfedezni sötét, hazaáruló lelkem legmélyén, de a mai produkciójával kiírta magát az emberszámba veendők sorából. Az Orbán nevű Viktor iránti hűséges szerelméről hétről hétre tanúbizonyságot tevő Semjén ma sokadszorra bebizonyította, hogy akármit, bármit, kétpofára, kilógó nyelvvel, szemrebbenés nélkül, csaholva teljesít. De április 4-én a műkeresztény marhája Semjén, egyidejűleg Teheránban és az országházban is jelen volt, közben atomerőművet is tervezett csak elfelejtett szólni nekünk.
CsipkeRózsa
Nem gondolták, hogy lebuknak, hiszen ki figyeli Semjén programját. Az eredeti nyomtatott beadványon látszik is a dátum javítása, amit utólag kézzel írtak be.
CsipkeRózsa
@Aki Én: "Ilyen alapon és is törvénykezhetnék, sőt, engem nem utálnak ennyien."

Az biztos, hogy nem utálnának, de nem törvénykezhetsz, mert nem vagy képviselő.
advocat
Nem akarok marha okos lenni. De! Ha egy "nagy ember" ír alá valamit, akkor általában a nap helye üresen marad. Majd az aláírás napján az aláírás előterjesztő írja be a napot, ha el nem felejti. Ezért van a nap helyén kézzel írt dátum. A tirkár úr meg ráért ráírni a dátumot, mert a főnök már úgyis elutazott. Beadni meg nem kellett, mert így lett sürgős az "ügy". Persze ehhez ismerni kellene a miniszterelnökség szervezeti és ügyviteli szabályzatát is. De a fene sem kíváncsi rá. Ezzel együtt akarja a rossznyavaja megvédeni Semjént.
kiscsillag66
Én nem csodálkozom, hiszen mindent ilyen hülyén csinálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.