A szakértők szerint idén az ingatlanpiacon hatalmas növekedés várható. Akár az új lakások építését nézzük vagy az ingatlanvásárlást, a fejlődés számottevő. Az Otthonteremtési Programnak is köszönhetően 2017. első negyedévére 89 százalékkal emelkedett a kiadott építési engedélyek száma – ismertette a Központi Statisztikai Hivatal. Budapesten a nagyobb léptékű építési beruházások még nem készültek el, ezért itt 51,3 százalékkal kevesebb új lakás épült fel.

Feltöltő: BoBea
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Megint sikerül két réteget kialakítani a lakáspiacon.
Az egyik, amelyik egyébként se szorulna rá, az befektetési és kiadási célra épít , és mire a gyerek felnő, addigra ingyen lesz a kégli.
A másik erején és lehetőségén felül ugrik bele a kölcsönbe és néhány év múlva önmaga kitermeli az újabb adóshiteles réteget. Jöhet a végrehajtás és kilakoltatás.
A dolog szépsége pedig az, hogy mindkét réteg számára mi, hülye adófizetők adjuk a kamattámogatást, amit adó címén fizettetnek be. Magyarul: velünk gazdagítanak illetve szegényítenek el két újabb embercsoportot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.