A 444.hu adta hírül, hogy munkatársát durván fenyegették és bántalmazták egy fideszes fórumon. 

Halász Júlia Szabó Lászlóval, a XI. kerületi önkormányzat kabinetvezető-helyettesével keveredett balhéba, ahol az újságíró elmondása szerint Szabó kicsavarta a kezéből a telefonját, kitörölte a képeket, majd lerángatta a lépcsőn.

A Fidesz az esettel kapcsolatban közleményt adott ki, amelyben cáfolja, hogy erőszak történt volna a rendezvényen.

Csütörtökön a szervezők annak ellenére beengedték az újságírót a sajtó számára zártkörű fórumra, hogy arra a 444.hu nem kapott meghívást. A kezdést megelőzően a rendezők felhívták az újságíró figyelmét arra, hogy nem készíthet felvételeket az eseményen. Ebbe a 444 munkatársa beleegyezett. A megállapodás ellenére az online lap tudósítója az első sorok között sétálva próbált képi- és hangfelvételeket készíteni, viselkedésével zavarva a fórum hallgatóságát." 

- olvasható a közleményben.

Az újbudai Fidesz visszautasítja, hogy a rendezők határozott fellépését erőszakosnak próbálja beállítani a 444 szerkesztősége, amely az ügyről beszámoló cikkben úgy fogalmaz, hogy kollégájukat a "karjánál fogva lerángatták", "lökdösték", "rátámadtak", "megfélemlítették". Mindezekből semmi nem igaz, amit a helyszínen jelenlévők is tanúsítanak, illetve a gimnázium biztonsági kameráinak felvételei is egyértelműen igazolnak majd.

A kormánypárt a közleményben úgy fogalmaz, a 444 szerkesztősége tudósítás címén azért küld embereket különböző eseményekre, hogy ott provokálják a résztvevőket és megzavarják a rendezvényt.

Az újbudai Fidesz rágalmazás miatt feljelentést tesz.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Szerintyem is. Az ujsagiro eloszor megverte fideszes kepviselot.
Utana jottek rendorok, azokat pedig megkarmolta.
Ez a szintyiszta igazsag.
Az ujsagiro a Soros fizetett ugynoke, igy a halalbuntetes jogos lesz vele szemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kisrigó
Ebben a nagy fityisz-demokráciában lehet mazsolázni, hogy kit hívunk meg egy nyilvános fórumra? Csak nem a kubatov lista bővítését titkolták?
vladimir putin
Szerintyem is. Az ujsagiro eloszor megverte fideszes kepviselot.
Utana jottek rendorok, azokat pedig megkarmolta.
Ez a szintyiszta igazsag.
Az ujsagiro a Soros fizetett ugynoke, igy a halalbuntetes jogos lesz vele szemben.
bakegya
Ezt nem hiszem el-itt ezek a fideSS-KERESZTÉNYEK A TÍZPARANCSOLAT MINDEN PONTJÁNAK AZ ELLENKEZŐJÉT IS MEGTEHETIK-HATÓSÁGILAG...EMBERTELENÜL MEG VÉGKÉPP!!!
Ez a cselekmény -hivatalos személy csoportos, erőszakos bántalmazása,zaklatás,lopás-minden tény amit a BTK- TILT KIMERÍT.
SystemError
Ez nem nyílt sajtótájékoztató volt? A másik, hogy ezt imádom a fidesz érvelésben, hogy akárhogy is volt NEM rángatunk meg senkit és nem vesszük el a magántulajdonát, amiről nem törölgetönk le semmit... Szóval még a fidesz hazudozással sincs erre jogotok köcsög gyerekek!
Amúgy az újságíró "lány" bizonyára nagy falat és jól meg kell rángatni az üres folyóson.
..:) Szaros felkapaszkodott kis beképzelt takony fideszesek!
quadrocopter
Logikus nem? Egy tökig fidesznyik fészekben, csupa nyalogány csicska között majd egy egyedül lévő újságírónő provokál!
Ostoba primkó patkányok, a vezér azért jobban hazudik, bár rendre bele is bukik!
SystemError
Amúgy remélem valaki előránt az esetről egy felvételt, mert nyilván azért hazudnak csipőből, mert nincs bizonyíték.

Az is milyen, hogy a fidesztől csak hazudozásra lehet számítani, de ha csak a szó marad, akkor biztos, hogy még abban is hazudni fognak, hogy kik voltak ott.

Remélem egy nap eltörlik a demokráciáét és egy nemzedék fog kirámgatni titetek és a bayer háza előtt fogják az Orbán szüzességét elvenni egy parfisnyéllel..
Equus
Újbeszélül ez annyit tesz, h beismerik a jogsértés tényét, de a bizonyítékokat már eltüntették vagy nem teszik hozzáférhetővé (pl. kamerafelvételek), hamis tanút állítanak, ha kell 100-at.
Nessy
Érdeklődöm, hogy egy "lakossági fórum" fideszül mit jelent? Ha lakossági, akkor bárki bemehet, és bizony ilyen eseményeken fotósok is ott vannak. Sőt, bárki készithet fotót pl. a telefonkával, ha előtte nem hívják fel a figyelmet ennek ellenkezőjére, mint pl. a szinházban.
Ha viszont csak regisztrált hívek mehetnek be, akkor az pártgyűlés, amit kéretik a párt kasszából fizetni, és előre jelezni! Még egyszerübb meghívót küldeni azoknak, akiket szivesen látnak, és nem meghirdetni a lakosságnak.
Mindenesetre Szabó László csak a nevében "férfi"! Egy gerinctelen alak, aki nem meri felvállalni amit tett. Lovagkeresztet neki!
karma1
A futyiszesek szerint nalunk a megeroszakolt nok a hibasak MINDIG, es a ferfiak csak artatlan aldozatai a gonosz, amde csabitoan kinezo noknek... (Mint amilyen csabito es kihivo lehetett az a 80 ev feletti neni is, akit a szomszed tanar eroszakolt meg, aztan kirangatott az ut kozepere...Hiaba, ezek a kurvak nem birnak magukkal...)
Tutira ez az ujsagirono is ezt tehette,...
Istenkem, remelem, errol tudomast szerzett a 2. szamu bajszos szar kover laca is, es most mar a Fold nevu bolygorol is kitiltja ezeket az ujsagirokat... Mind azt erdemli, ugyebar.

Hogy rohadjon meg a fidesz ott ahol van...
magyarbakancs
Fidesz lakossági fórumra el se mennék.
mivel nem kunoznám magam avval,hogy propaganda szólamokat hallgassak.
Szerintem minden Fidesz nyilatkozat,lakossági fórum csak Soros,Simicska,Brüsszel,Gyurcsányról szól.
Ezt egy újság író még egy átlag ember is tudja.
Csak a szavakat kell variálni és látatlanban meg lehet írni miről szólt az egész fórum.
A hölgy mellett meg teljes szélsőséggel kiállok.
magyarbakancs
Fidesz lakossági fórumra el se mennék.
Mivel nem kínoznám magam avval, hogy propaganda szólamokat hallgassak.
Szerintem minden Fidesz nyilatkozat, lakossági fórum csak Soros, Simicska,Brüsszel,Gyurcsányról szól.
Ezt egy újság író még egy átlagember is tudja.
Csak a szavakat kell variálni és látatlanban meg lehet írni miről szólt az egész fórum.
A hölgy mellett meg teljes szélsőséggel kiállok.
Nemezis
Ha erőszakkal elvette a telefonját az a féreg, akkor nem áll meg a rablás vádja?
human
@Nemezis: Rablás biztos nem volt, de valami más biztos. Mondjuk garázdaság. Ezt persze bizonyítani kell valahogy. Állítólag vannak kamerafelvételek. Talán tanúk is vannak, persze mind fideszes, tehát ezzel nem biztos, hogy számolni lehet.
szaboria1
Amikor a fidesz ennyire tiltakozik akkor pont az ellenkezője igaz.
human
@magyarbakancs: Neki ez a dolga ha tetszik, ha nem.
magyarbakancs
@human: egyet értek veled én csak a saját érzésemet írtam le ha meg engeded.
És nem bántásnak írtam.
Nessy
Fideszes tanú? Három majom! A kamerák nem működtek, a rendőrség meg nem látott semmit! Elvégre itt most nem egy épületet dobtak meg festékes flakonnal! Az kérem szépen főben járó bün! Ellenzéki újságírónőt vegzálni hazaffyass cselekedet!
human
@Nessy: Megmutatták a fórum vendégeinek, hogy kell elbánni az ellenzéki médiával. Ennyi.
A fidesz előre bejelentette, hogy ez lesz a valaha volt legocsmányabb kampány. Nem csoda, hisz itt már az a tét, hogy börtönbe mennek vagy sem.
Nessy
@human: Ameddig Polt-Pot a legfőbb ügyész, Handó Tünde a főbiró, addig itt törvényesen nem történik semmi velük!
Hamarabb küldenek börtönbe egy idős hajléktalant, aki "ellopott" két kiflit, mint azokat, akik egy országot rabolnak ki!
"S ki milliókat rabol, bírája lészen annak, kit a szükség rabolni kényszerít"! Ezt nem a mai Tiborcz mondá!
glorianna
@Nemezis: elméletileg bizony megáll - az más kérdés, h gyakorlatilag mi az, ami áll :S
glorianna
Amúgy mindig vicces, amikor jól megtermett, férfinak látszó egyedek - többen! - sírnak, mert egy negyvenkilós kiscsaj bántotta őket. Roppant életszerű.
Borsodi
Elég szomorú,hogy egy ilyen jellemtelen párt van hatalmon,amit ők szó szerint értenek. Hatalmukat gyakorolják ott ahol fideszes a polg.mester, embereket távolítanak el munkahelyükről,váltanak le csak azért,hogy rokonok és fideszesek nagyobb pozícióba kerüljenek,egy ember több intézmény vezetője is lehet,szakértelem nélkül is.Én már hányok ettől ami itt folyik.
Desischado
Az is hülye, aki hisz nekik. Nyilván a hölgy hazudik, ők meg igazat mondanak mi? Egy frászkarikát! Mocsok banda!
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/05/07/kormanyparti-moraldeficit/
Márpedig egy rendezvény vagy nyilvános, és akkor a sajtó számára is megközelíthető kell, hogy legyen, vagy nem nyilvános. A „sajtó számára zártkörű” rendezvény nem nyilvános fórum. Akkor sem, ha a nemzeti konzultációról szól. Legfeljebb azt jelzi, hogy az adott Fidesz-szervezet szerint a nemzeti konzultációról szóló bárminemű megnyilatkozás meghallgatására csak az arra kijelölt élharcosok méltók. Azok, akiket nem zavar ha a nemzeti konzultáció keretében sorosoznak a díszleten. Azok, akik nem kérdeznek, mindig időben érkeznek, időben tapsolnak, és időben, a párt jelszavaival megerősötten, távoznak. Csak csendben, és halkan. Miközben az sem teljesen világos, hogy a sokak számára „Jóskaként” ismert, Budai Ciszterci Szent Imre, gimnáziumban tartott, kerületi rendezvény miért lehet bárki számára zártkörű. Egyáltalán. Nem egy esküvő, hanem egy kerületi fórum. Ráadásul egy olyan fórum, amin miniszterek, azaz közpénzből fizetett közszolgák is beszédet mondanak. Ők ugyanis a köz számára töltik be a tisztségüket. Mindenki számára. Azok számára is, akik nem értenek velük egyet. Ellenkező esetben ugyanis nem az adóforintokból, hanem a párt adakozásaiból legyenek kedvesek megélni. Addig azonban a közösség bármely tagját érintő megnyilatkozásaik nem lehetnek titkosak. Nem jogilag, hanem morálisan. S az utóbbira nem mentség annak a megerősítése sem, hogy a kormány közelében a morál egy nem létező kategória.
evacica
Mindig megdöbbenek, hogy ezek milyen pofátlanul tudnak hazudni! Pedig már megszokhattam volna, élükön a soha hazudni nem szokó főnöküket! Hiába a fidesz már csak ilyen. Gátlástalan hazug korrupt! Ez van ma M.o.on

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.