Milyen döntést várunk attól a közösségtől, ami ezt a szart eszi? Két fontos vita folyik ma párhuzamosan. Az egyik, hogy hány szavazót veszített a Fidesz. A másik, hogy Soros György megölte-e az anyját, vagy csak akarta. A lényeg pedig az, hogy ezek miként függnek össze. Én azt nem tudom, hogy aki kitalálta, megírta, megszerkesztette, adásba engedte, felkonferálta és beolvasta ezt a rágalmat, az megölte-e már az anyját, vagy csak tervezi. Esetleg nem volt még rá lehetősége, vagy előbb mások anyján gyakorolna, netalán egyéb tervei vannak a saját anyjával. De az biztos, hogy belefér nekik. Egy egész ország agyhalálára játszanak ugyanis. Az volna nekik az optimális eredmény. Mérjük meg ennek a hadműveletnek a hatását két fókuszcsoporton. Az egyik azt mondja erre, hogy hát aranyoskám, ha egyszer a tévé bemondja, akkor biztos megölte volna ez a Soros az anyját, hallottuk róla korábban, hogy igen gonosz fajta, az ilyen, az rámegy az anyjára simán.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ugyan már csak a szokásos

A TOWA megint egy remek kis írással szólt hozzá a témához

A hvg.hu tegnapi „Tóta W.: A Soros György Által Meggyilkolt Anyák Napja” írása alapvetően jól foglalja össze és kommentálja az „eseményeket”. Remekül veti fel a hogy is állunk Simicska megátalkodottságával G-nap előtti időkben. Azonban – meglepő módon – igencsak tájékozatlan módón nyilatkozik Őfenesége attitűdjéről. A felvezetés korrekt „Hát ez a perverz oligarcha hol bedugta a seggébe a kedvenc, Viktorka nevű bábját, hol meg elővette. Az meg hálás volt érte, és elhalmozta ajándékokkal. És ha valaki kérdezte, miért csicskáskodik Simicskának, akkor megmondta kereken, hogy ez igaz szerelem, azazhogy nemzeti nagytőke. Eléggé zavarbaejtő ez a féltékeny tányércsapkodás most, hogy Lajos talált másik legjobb barátot.”, azonban a következtetés sántít: „Plakátra tenni őt mint bábmestert, az csakis olyanoknak szólhat, akik totál amnéziások, és nem ismerik a saját koruk történelmét.”.
Igen Orbán ismeretében ez „véleményváltozás” egyértelműen business as usual, s ehhez nem amnéziás és/vagy ismerethiányos egyedek kellenek (azzal csak kényelmesebb), hanem vak-hitűek!
Nem akarok szemtelenkedni, de nem véletlen a klasszikus vicc (hogyan reagálnak a különböző nációjú feleségek arra, hogy a férjük ágyban találja őket egy másik férfival) poénja. Nevezetesen, hogy a magyar feleség: „Ja, ha te jobban hiszel a saját szemednek, mint nekem!” =))
Csizmás Kond
..na de mégis ki eszi ezt a szírt ?
...mert ugye a nagyközönséget le lehet marházni de akik ezt kigondolják, leírják és újságírásnak nevezik azokat nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.