Több száz oldalnyi megfigyelési dokumentumot tettek közzé Nagy Feróról. Több száz oldalnyi megfigyelési dokumentumot tettek közzé Nagy Feróról és Müller Péter Sziámiról. A dosszié az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára Fa­ce­book-oldalán jelent meg, ahol egy „Krisztina” fedőnevű ügynök – akinek egy-egy jelentése a Die Toten Ho­sen, illetve a Test Department együttesek budapesti fellépéséről szól – 1983 és 1988 között a „punk és új hullámos együttesekről adott információkat”. A titokzatos megfigyelő jelentéseiben rendszeresen írt a Beatricéről, ám Feró a női névre keresztelt ügynökről még nem hallott. “Úgy tűnik, mintha

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
én az ilyen jelentéskészítésekre mindig meg szoktam említeni, hogy a derék ismeretlenek mellet voltak ismertek is: KISZ, párt és szakszervezetis potentátok, akik rendszeresen írtak un. hangulatjelentést!
karma1
Hat amilyen aktiv eletet eltel, orulhetsz, hogy a gyerekeid rad hasonlitanak, es nem a kutyadra...
Most miert kellett magadat megint kirakni a bulvarba - tenyleg ra vagy szorulva a nyugdijkiegeszitesre?
vladimir putin
@karma1: amugy en dugtam meg, csak alcazaskeppen babos kendo volt a fejemen.
Utana valami medvedovrol dumalt, de akkor mar leleptem.
karma1
@vladimir putin: Az Nalad nem lennyi nagy baj, hogy nagy fero lenni igen szoros, altalaban mindenhol? Te nem vennyi eszre, hogy lenni plusz alkatresz rajta??
Draga Vlagyimir Putyin elvtars, hat a Christa nev nem mondja Teneked hogy az lennyi egy NO???
Jaaaj, ha ezt a jelciny elvtars megtuggya,...Visszakeri Toled Oroszorszag Anyacskat, Te meg menni Gulagra malenykij robotra...:o(((
Ki marad benn KGB?...
RonaGyuri
én az ilyen jelentéskészítésekre mindig meg szoktam említeni, hogy a derék ismeretlenek mellet voltak ismertek is: KISZ, párt és szakszervezetis potentátok, akik rendszeresen írtak un. hangulatjelentést!
vladimir putin
@karma1: jelciny elvtars mar meghalta magat, nyet pofazik az alruhakrol. Az asszony meg eppen monakoban volt, amikor az eset tortent.
De nem is bantam meg, mert a kecskes reszt a Ljudmilla ugyse vallalta volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.