Orbán Viktor csütörtökön a Szabolcs megyei Csengeren átadta a város tanuszodáját, majd a hatlelkes Nagygécre utazott, hogy beígérje a további nyugdíjemeléseket.

A miniszterelnök meglátogatott egy helybeli idős asszonyt, aki bemutatta takaros portáját és a befőttjeit, no meg a drága zuhanykabinját, ami többet ér, mint a ház.

Bözsi néni furfangosan megjegyezte, akár évente is szavazna Orbánra, mert akkor egy kicsit mindig emelkedik a nyugdíj.

- Szoktam emelni? – kérdezte a miniszterelnök.

- Persze – vágta rá Bözsi néni – hála Istennek!

- Na jó – enyhült meg Orbán Viktor.

Bözsi néni Gyurcsány Ferencet sem felejtette el megemlíteni, aki elvette a 13. havi nyugdíjat.

Az elvette 

- helyeselt Orbán. A 13. havi nyugdíjat egyébként a Bajnai-kormány szüntette meg 2009-ben.

A látogatás végén Bözsi néni bemutatta a kis háztáji gazdaságát, ahol rántani való csirkék mellett disznókat is nevel.

Na, helló röfik

- köszöntötte Orbán Viktor a kolbásznakvaló malacokat.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Megérkezik a barom egy 6 (!) fös faluba egy nyugdijashoz, páncélmellényben, 2 TEK-es autóval, zsmbreb@szott kézzel, leül, és végighallgatja az öregasszony betanult mondókáját. Majd egy kis gyurcsányozást ki nem hagyva megigéri, hogy legközelebb is meglátogatja, majd végezetül megigéri, hogy idézem : " Ha a gazdaság megengedi, idén is EMELEK (!) a nyugdiján... És köszön a disznóknak, mintha csak a testvérei lennének !!
Ennél lejjebb mehet még egy diktátor ?? Gusztustalan féreg !!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@evacica: Orbán biztos akar lenni abban, hogy átmegy az üzenet: megkérdezi, hogy “én szoktam-e emelni?” Naná.“Küldtem utalványt is”, mondja Orbán, mintha a saját pénzéből küldött volna személyesen bármit. Aztán jön az ominózus mondat, amely minden publicista kedvence, hogy a vezér EGYES SZÁM ELSŐ SZEMÉLYBEN megígéri, hogy ha úgy jönnek a számok, “emelek” megint. A számok pedig úgy jönnek majd, hiszen választások lesznek. Ebből kiderült az is, hogy ezek a nagygecik eldöntötték, hány százalékot emelnek, s azt elosztják két vagy három emelésre. Bözsi néni így azt hiszi majd, hogy egy évben háromszor is emelt neki a vezér nyugdíjat.
Sámannus
A Nagyg.ciket reklámozták, akik már haza járnak Nagyg.c're.
Nem tudom mit szólna a mama, ha kapna egy köteg rubelt nyugdíjkor.
advocat
És ezt a vén - agyukat már nem nagyon használó - nyuggerek még el is hiszik! Hangsúlyozom, az agyukat már csak ritkán használók. De ők vannak többen! A nyóc általános ehhez épp elég. (Ld. közoktatás mai helyzete. Termelik a jövő nyuggereit. Ezek pont jók. Négyévente szavazni.)
papa.49
@advocat: Azok már nem lesznek nyuggerek, mert nyugdíj se lesz!!!
Eladott Ország
@papa.49: Majd dolgoznak a fideszes szarházi jogutódok födjein, vagy üzemeikben szalagmunkában éhbérért. Az európai bérfelzákóztási programnak meg bebasztak. Hálistennek én ezt már nem élem meg.
simmering73
Rokkantnyugdíjas ismerősömnek két éve elvették a közgyógy igazolványát. Helyette az önkori havi 6ezer ft gyógyszer támogatást adott. Tudta, hogy ez az összeg folyamatosan csökkenni fog. Idén már csak 5ezer ft-ot adtak. Ma viszont megkapta az önkori levelét, melyben tudatják vele, hogy teljesen megszüntették a támogatást. Expressz munka. 2010 óta minden támogatása megszünt. Erre varrjon gombot bözsi nyénye. Lehet tapsolni a nemzetmegvezetőnek, egyben kérem a jóistent, hogy adjon több eszet magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.